Strasti, tajne i intrige

Prikovat će vas uz ekrane: Nova TV donosi novu domaću seriju "Čista ljubav"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nova TV već devetu sezonu donosi domaću dramsku seriju, a "Čista ljubav" uzbudljiva je priča puna životnih obrata i tajni. Glumce koji željno iščekuju prvu epizodu posjetili smo na snimanju.

Uzbudljiva i atraktivna priča koja će gledatelje prikovati za male ekrane - dolazi u obliku nove serije "Čista ljubav".

Pogledaj i ovo showbuzz pobjegli sa seta Na zasluženoj pauzi: Gdje odmara Nives, a gdje Momčilo?

Jedna od glavnih uloga pripala je Ivanu Hercegu. On je bivši policijski inspektor koji se spletom životnih okolnosti vraća u rodno mjesto i zapošljava kao smetlar. Herceg ističe kako je riječ o seriji koje je po mnogočemu posebna - pa tako i po načinu snimanja.

„Mogu reći da smo snimali skoro pa filmski, tako da je zbog svega toga atmosfera super i općenito jedan entuzijazam u cijeloj ekipi. Drago mi je da sam "zaprljao ruke" u ovakvom projektu“, kaže Herceg.

Zapleti, strast i intrige

Zaplete, strast, intrige - donosi ljubavni trokut u kojem se nalazi i Sonja - veliki glumački izazov za mladu Taru Rosandić.

„Sonja je divna, hrabra, mlada žena koja se pokušava isčupati iz jedne novonsatale situacije, a ne želi povrijediti nikoga u svojoj okolini. Zapravo je napisana pametno da se u njoj može prepoznati puno mladih žena“, kaže Tara.

U seriji ćemo gledati i Momčila Otaševića - ovog puta kao glavnog negativca. Iako je njegov lik lako mrziti, Momčilo uvjerava kako je mnogo kompleksniji.

„Ja gledam graditi ga da ima svoje dobre strane i svoje loše strane, tako je napisano i takav je koncept pa je to negativac, ali taj negativac ima neke svoje dobre strane“, kaže Momčilo.

A prvu epizodu s posebnim uzbuđenjem iščekuje Nives Celzijus. Karijeri pjevačice, zabavljačice sada dodaje i onu glumačku. Vjernu publiku već ima.

„Pogotovo mama, pogotovo Taiša koja jedva čeka i već me dva mjeseca ispituje mama kad će mama kad će. Ne smijem razočarati, moram ispunit očekivanja. Jedva čekam da krene i da vidim neke prve reakcije“, kaže Nives.

Povratak Ksenije Pajić

Na male ekrane nakon tri godine vraća se mnogima omiljeno lice sapunica - Ksenija Pajić.

„ Puno se radi, dobar je rezultat što je najvažnije tako da nam je to poticaj da radimo što bolje i što više“, rekla nam je Ksenija.

Serija je okupila vrhunske profesionalce - poput scenaristice Nataše Buljan i kreativnog producenta Darija Pleića, koji ističe da će se s glavnim likovima mnogi poistovjetiti.

„Likovi koji imaju veze sa stvarnošću. Neki elementi stvarnosti koji ulaze u njihove sudbine i koji se isprepliću i nadamo se da će biti zanimljivo“, kaže kreativni producent Dario Pleić.

Zanimljiva priča puna tajni i velikih obrata počinje u nedjelju u 20 sati - na Novoj TV.

 

 

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene