Dirljivi trenutak

Nekad i sad: Ovako je to izgledalo prije 30 godina!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Povijest se ponavlja: na istim stepenicama ispred bolnice St. Mary's je prije 30 godina princeza Diana pokazala svog sina, kao i danas William i Kate.

Princ William, sin princeze Diane i princa Charlesa, rodio se u Lindo krilu bolnice St. Mary's 21. lipnja 1982. godine.

Pogledaj i ovo Kate Middleton i princ William stvari su se promijenile Kate i William važan dan u njihovim životima ove će godine proslaviti u tužnijem raspoloženju nego proteklih godina

Dan nakon rođenja ponosni su ga roditelji pokazali svijetu. Tada 20-godišnja Diana, odjevena u zelenu haljinu i s osmijehom na licu pokazala je svog prvorođenog sina Williama. Princ Charles i Diana su 1982. prekršili kraljevsko pravilo pokazavši sina izvan zidova palače.

>> Ponosni tata: 'Na sreću, nalikuje na Kate i ima više kose od mene!'

Danas, točno 31 godinu, mjesec i jedan dan poslije, William je sa suprugom Kate pokazao svog sina, princa od Cambridgea.

Na istim stepenicama gdje je Diana pokazala Williama svijetu, tako je i on svog mališana upoznao s javnosti. Također, i Diana i Charles su se nakon predstavljanja uputili u Kensingtonsku palaču, što su danas učinili i Kate i William.

Zanimljivo je da su Diana i Kate imale slične haljine: Diana je prije 30 godina odjenula zelenu haljinu s točkicama, dok je Kate danas odjenula plavu haljinu s istim uzorkom.

Podsjetimo, jučer poslijepodne je objavljena vijest kako je Kate Middleton rodila sina, teškog 3,79 kilograma, nakon 10 sati trudova. Kako je izgledalo predstavljanje prinčeva nekad i sad, pogledajte u videima!

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene