31. kolovoza prije 18 godina u stravičnoj prometnoj nesreći život je izgubila najvoljenija princeza.


Princeza Diana poginula je u stravičnoj nesreći 31. kolovoza 1997. u Parizu. Njena smrt i dan danas obavijena je velom misterije jer se još uvijek pouzdano ne zna što se u stvari dogodilo te kobne noći u pariškom tunelu.

Nova fotografija kraljevske obitelji podijelila javnost – simpatično ili morbidno?

Vezani članci Film Spencer - 4 Pogledajte zbog čega su ove scene dirnule svijet te malo koga ostavile ravnodušnim i zašto svi očekuju pravi spektal Princeza Diana i princ Charles - 8 Prošlo je 40 godina od vjenčanja Lady Di i princa Charlesa, pogledajte kako je izgledao taj spektakl

Iako je cijeli svije bio u šoku zbog gubita voljene princeze, čini se kako sjećanje na nju polako blijedi. To se može zaključiti zbog jadnog stanja u kojem se nalazi njen grob u Althorpu u Velikoj Britaniji.

Britanski mediji javljaju kako je njeno grobno mjesto sada zapušteno, obraslo travom, grmljem i mahovinom. I jezerce koje okružuje grob prepuno je mulja i zapušteno. Diana je živjela na imanju u Althropu prije nego se u 21. godini udala za princa Charlesa.

Sa imanja poručuju kako svi spomenici i kipovi na imanju s vremenom postaju dio okruženja i zbog toga ih se ne čisti i ne održava. Mnogi ipak smatraju da jedna od najomljenijih žena svijeta zaslužuje više poštovanja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook