Službeno su 'punoljetne'

Prije 18 godina promijenila se povijest – emitirana prva epizoda Seks i grada

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prije 18 godina emitirana je prva epizoda serije Seks i grad

Prije 18 godina premijerno je prikazana prva epizoda kultne serije 'Seks i grad'! Serija je mijenjala pogled na svijet, a bila je toliko utjecajna da je snimljeno čak šest sezona te dva filma, a sve skupa snimljeno je čak 98 epizoda!

Pogledaj i ovo Downton Abbey (Foto: IMDB) "Downton Abbey" u kinima Omiljena plemićka obitelj se vratila: Raskošna povijesna drama oduševit će sve ljubitelje minulih vremena

Glavna glumica Sarah Jessica Parker u seriji je glumila Carrie Bradshaw, njujoršku novinarku koja svoja opažanja o ljubavi i strasti objavljuje u kolumni 'Seks i grad'. Inspiracije joj ne nedostaje, jer sve što mora jest dobro slušati dok joj se povjeravaju prijateljice ili pak prepričati svoj posljednji izlazak. Uz nju je uvijek i Samantha (Kim Cattrall), vamp PR-ovka koja je na samačkoj sceni vidjela i isprobala sve, uvijek romantična galeristica Charlotte (Kristin Davis) koja još vjeruje da ljubav pobjeđuje sve i cinična Miranda (Cynthia Nixon), odvjetnica u velikoj tvrtki kojoj je najmanje do romanse.

Osim njihovih liberlanih stavova o vezama, seksu, braku i općenito muško-ženskim odnosima koji su snažno utjecali na moderne i mlade žene diljem svijeta, cure iz 'Seks i grada' utjecale su i na modnu industriju. Manolo Blahnik postao je jedan od najtraženiji dizajner cipela, a žene diljem svijeta su iz epizode u epizodu dobivale modnu inspiraciju.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene