Glavne glumice serije 'Seksi grad' Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis te Cynthia Nixon predstavljale su četiri tipa modernih žena koje su promijenile (ženski) svijet!


Prije 15 godina premijerno je prikazana prva epizoda kultne serije 'Seks i grad'! Ova serija bila je toliko utjecajna da je snimljeno čak šest sezona te dva filma, a sve skupa snimljeno je čak 98 epizoda!

>> Chris Noth, zvijezda 'Seks i grada' pokazao opušteno lice dok je ljetovao na Havajima!

Vezani članci Sarah Jessica Parker - 2 Ljutila se na zaposlenice u svom dućanu, a onda preuzela prodaju u svoje ruke i pokazala kako se radi Slika nije dostupna Fotka koja je sve otkrila: Cure iz 'Seksa i grada' opet na velikom platnu?

Glavne glumice serije Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis te Cynthia Nixon predstavljale su četiri tipa modernih žena, uglavnom nezavisnih koje se osjećaju dovoljno slobodne da budu ono što jesu i da naprave gotovo sve što je u njihovoj moći da dobiju ono što žele.

Carrie Bradshaw
je njujorška novinarka koja svoja opažanja o ljubavi i strasti objavljuje u kolumni 'Seks i grad'. Inspiracije joj ne nedostaje, jer sve što mora jest dobro slušati dok joj se povjeravaju prijateljice ili pak prepričati svoj posljednji izlazak. Uz nju je uvijek i Samantha, vamp PR-ovka koja je na samačkoj sceni vidjela i isprobala sve, uvijek romantična galeristica Charlotte koja još vjeruje da ljubav pobjeđuje sve i cinična Miranda, odvjetnica u velikoj tvrtki kojoj je najmanje do romanse. Tema za Carriene kolumne je i nezaobilazni Faca, zgodni i misteriozni frajer koji joj uvijek ubrza otkucaje srca.

Osim njihovih liberlanih stavova o vezama, seksu, braku i općenito muško-ženskim odnosima koji su snažno utjecali na moderne i mlade žene diljem svijeta, cure iz 'Seks i grada' utjecale su i na modnu industriju.

Sve što je Carrie ikad nosila postalo je popularno, a upravo zahvaljujući seriji dizajner cipela Manolo Blahnik postao je najtraženiji dizajner cipela!

Što ste vi najviše voljeli u seriji 'Seks i grad' te koji su vaši najdraži momenti? Ostavite nam vaše komentare!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook