U tijeku su prijave za novu sezonu Zadovoljna akademije, a poznate Hrvatice prepoznale su vrijednost tog projekta.

Galerija Katarina Baban (Foto: Sandro Sklepić) Tara Rosandić (Foto: PIXSELL) Zadovoljna akademija (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +2 Zadovoljna akademija (Foto: Dnevnik.hr) - 1

Prijave za novu sezonu Zadovoljna akademije su u tijeku. Žene voljne učenja, promjene u životu te osobnog razvitka i napretka imaju priliku osvojiti jednu od 25 edukacija koje će se održavati diljem Hrvatske.

Vezani članci Menstruacija - 2 Jedna bi europska zemlja mogla postati prva koja ženama plaća bolovanje zbog bolnih menstruacija. Hoće li to uvesti i Hrvatska? Zadovoljna akademija (Foto: Zadovoljna.hr) Nova TV osvojila dvije nagrade Grand Prix za projekte Zadovoljna akademija i Transformacija zabave: TLZP

Natječaj je otvorio portal zadovoljna.hr, a u edukacijama će sudjelovati i odabrani mentori s bogatim iskustvom u područjima svoga rada.

Zadovoljna akademija (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Zadovoljna akademija (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr

Vrijednost tog projekta prepoznale su i brojne poznate Hrvatice, poput televizijske voditeljice Ivane Paradžiković, glumica Katarine Baban Tare Rosandić, koje su zainteresiranim polaznicima uputile važnu poruku.

"Sve što imate je danas. Nemojte čekati da vam se život dogodi. Zgrabite ga u svoje ruke, prijavite se na Zadovoljna akademiju i postanite ono o čemu sanjate i ono što ste oduvijek htjele biti", poručila je Ivana Paradžiković u svojoj poruci.

S njom se složila i glumica Katarina Baban: "Drage cure i drage žene, što god da mislite da jeste, prijavite se na Zadovoljna akademiju te uložite u sebe i svoje znanje."

"Drage moje, iskoristite svoj dan, napravite ono što ste zapravo oduvijek malo htjele istražiti. Nikad nije kasno, prijavite se na Zadovoljna akademiju i naučite još nešto više. Jer žene mogu sve što hoće", motivacijska je poruka glumice Tare Rosandić.

A jedna je od zadovoljnih polaznica prošle sezone Zadovoljna akademije Grozdana Kudelić, koja je pohađala edukaciju za grafički dizajn.

Zadovoljna akademija (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Zadovoljna akademija (Foto: Sandro Sklepić) Foto: Sandro Sklepi?

"Krenula sam od nule, nisam baš bila informatički educirana, ove osnove naučiti, programe, rječnik, ne znaš engleski, ali uz puno truda i inata, baš sam si to zaželjela. Edukacija mi je pomogla u tome zato što mi je vratila samopouzdanje, naučila sam nove programe, konačno sam ukorak s vremenom jer zadnjih 20 godina nisam imala vremena posvetiti se sebi", otkrila je Grozdana. 

Zadovoljna akademija (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Polaznice i mentorice Zadovoljna akadmeije 2017. Foto: Sandro Sklepić

Sve informacije o akademiji i projektu možete pronaći na portalu zadovoljna.hr i besplatno se prijaviti za sudjelovanje.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju