Ryana Reynoldsa i Hugha Jackmana veže posebno prijateljstvo.

Galerija


Miljenici Hollywooda i žena diljem svijeta, 42-godišnji Ryan Reynolds i 50-godišnji Hugh Jackman bliski su prijatelji koji se često javno provociraju i izazivaju jedan drugog na društvenim mrežama te tako zabavljaju sami sebe, ali i svoje obožavatelje.

Vezani članci Matthew Perry i Courteney Cox (Foto: Profimedia) Među njima je uvijek postajalo nešto više: Slavni glumac nikad nije uspio preboljeti kolegicu iz serije? Salma Hayek (Foto: Profimedia) Salma Hayek pohvalila se sklopljenim prijateljstvima iz Rovinja: "Hvala vam za svu ljubav"

Osim na društvenim mrežama, zgodni se dvojac voli družiti i u stvarnosti pa su tako nedavno uhvaćeni u ležernom razgovoru u jednom od parkova u New Yorku.

Osim što se na društvenim mrežama uglavnom trolaju, s vremena na vrijeme znaju i pohvaliti jedan drugog pa je Ryan nedavno bio objavio Hughovu fotografiju na kojoj on pozira s australskom medaljom oko vrata.

"Dobiti Medalju Australije ogromna je stvar. I unatoč tome što ja kažem, Hugh Jackman jedan je od najboljih, najljubaznijih, najmarljivijih, pažljivijih i najtalentiranijih ljudi koje imam privilegiju zvati prijateljima. Ne postoji nitko bolji od njega. Niti jedna od tih stvari, nažalost, ne mijenja činjenicu da je totalni gad", našalio se Ryan uz fotografiju.

Kao da 3 dana nisu vidjeli hranu: Glumca uhvatili sa suprugom u nezgodnom trenutku