Ryana Reynoldsa i Hugha Jackmana veže posebno prijateljstvo.

Galerija


Miljenici Hollywooda i žena diljem svijeta, 42-godišnji Ryan Reynolds i 50-godišnji Hugh Jackman bliski su prijatelji koji se često javno provociraju i izazivaju jedan drugog na društvenim mrežama te tako zabavljaju sami sebe, ali i svoje obožavatelje.

Vezani članci Hugh Jackman, Deborra-Lee Furness Često su na meti kritika jer je ona starija od njega, njih to ne dira, a ovog puta pažnju su privukle njezine prozirne tajice Matthew Perry Zbog šokantnih fotki strahovalo se za njegov život, ali sada je učinio nešto radi čega je svima laknulo

Osim na društvenim mrežama, zgodni se dvojac voli družiti i u stvarnosti pa su tako nedavno uhvaćeni u ležernom razgovoru u jednom od parkova u New Yorku.

Osim što se na društvenim mrežama uglavnom trolaju, s vremena na vrijeme znaju i pohvaliti jedan drugog pa je Ryan nedavno bio objavio Hughovu fotografiju na kojoj on pozira s australskom medaljom oko vrata.

"Dobiti Medalju Australije ogromna je stvar. I unatoč tome što ja kažem, Hugh Jackman jedan je od najboljih, najljubaznijih, najmarljivijih, pažljivijih i najtalentiranijih ljudi koje imam privilegiju zvati prijateljima. Ne postoji nitko bolji od njega. Niti jedna od tih stvari, nažalost, ne mijenja činjenicu da je totalni gad", našalio se Ryan uz fotografiju.

Kao da 3 dana nisu vidjeli hranu: Glumca uhvatili sa suprugom u nezgodnom trenutku