Miranda Kerr progovorila je o odnosu s Orlandom Bloomom i Katy Perry.

Galerija


Australska manekenka Miranda Kerr i bivša supruga glumca Orlanda Blooma, otkrila je kako su njih dvoje još u uvijek u dobrim, prijateljskim odnosima unatoč tome što su se razveli prije nekoliko godina.

Vezani članci Hotel Aman - 2 Pogledajte tu raskoš u kojoj samozatajni holivudski par uživa u susjednoj nam zemlji, cijena noćenja prava sitnica! Miranda Kerr i Evan Spiegel (Foto: AFP) Šalili su se kako on nikada ne bi osvojio takvu ženu da nije milijunaš, a oni su zaljubljeniji no ikad

U intervjuu za magazin Marie Clarie Australia, ova bivša anđelica Victoria's Secreta progovorila je o roditeljskim obavezama nad 8-godišnjim sinom Flynnom kojeg je dobila u braku s Orlandom i koji također aktivno sudjeluje u njegovu odgoju.

"Svi smo jako bliski, a Flynn nam je apsolutni prioritet", izjavila je.

Pritom je objasnila kako je tako od samog početka, odnosno od 2013. godine kada su se ona i glumac razveli, a također je priznala kako ga smatra svojom obitelji baš kao njegovu zaručnicu, pjevačicu Katy Perry.

Tako su ove godine svi zajedno uživali na ljetnim praznicima u Italiji, a pridružio im se i Mirandin suprug Evan Spiegel. Katy se nedavno pojavila i na predstavljanju Mirandine nove kolekcije organske kozmetike "Kora Organics" u Los Angelesu.

Miranda i Orlando počeli su vezu 2007. godine, a vjenčali su se u lipnju 2010. godine, mjesec dana nakon što su objavili vijest da su zaručeni. Flynna su dobili 2011. godine, a dvije godine kasnije potvrdili da se razvode.

Ona je novog supruga, inače suosnivača popularne aplikacije Snapchat Evana Spiegela upoznala 2015. godine, a vjenčali su se 2017. godine. Godinu dana kasnije dobili su sina Harta, a trenutno čekaju drugo zajedničko dijete.

Preslatkog sinčića lijepe manekenke zasjenio njezin dekolte koji vapi za grudnjakom