Šokirana je

Prijateljica nestale Marijane iz Big Brothera prepričala njihov posljednji razgovor: "Zvučala mi je sjetno, zvala sam je k sebi"

Nestala Marijana Seifert Nestala Marijana Seifert nestali.hr 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Nestala Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert - 4 Marijana Seifert - 5 Marijana Seifert - 6 Marijana Seifert - 1 Marijana Seifert - 2 Marijana Seifert - 3 Marijana Seifert - 1 +7 Marijana Seifert - 2 Galerija

Prijateljica pobjednice Big Brothera Marijane Seifert komentirala je njezin nestanak za Jutarnji List.

Vijest o nestanku pobjednice Big Brothera Marijane Seifert odjeknula je diljem regije.

Pogledaj i ovo Marijana Seifert ''Spreman sam sve iznijeti'' Oglasio se otac nestale Marijane iz Big Brothera: ''Informacije koje posjedujemo mogle bi vas šokirati''

Nestanak je u srijedu prijavio njezin suprug Karlo Seifert koji je za Slobodnu Dalmaciju otkrio je da je Marijanu vidio posljednji put u utorak oko ponoći, kad su išli na spavanje, te da je nije bilo kad se probudio.

O Marijaninu nestanku sada se oglasila i njezina prijateljica koja je totalnom šoku za Jutarnji List kazala da ne može vjerovati da bi ona samo tako napustila djecu.

"Ona je za svoju kćerkicu živjela, bila joj je glavna briga nakon svega što je do tada prošla", izjavila je prijateljica nestale Marijane s kojom se intenzivno družila do 2018. godine, kada je napustila Hrvatsku, a nakon toga su ostale u kontaktu.

Dodala je i kako nije upoznala njezino drugo dijete ni zadnjeg supruga i da su se zadnji put čule na Marijanin rođendan prije par mjeseci.

"Zvučala mi je sjetno, propitkivala se kakva budućnost čeka njezinu djecu, zvala sam je k sebi u posjetu pa je rekla da nije vrijeme, da bude došla kad bude bolje. Povezala sam to sa situacijom oko korone kao i činjenicom da nikom ne sjeda starenje. O braku i eventualnim problemima u njemu mi nije govorila, nego samo da je sve u redu i da ide svojim tokom, kao i da joj je zdravlje ok. Nadam se samo da će se što prije vratiti kući jer niti jedan problem nije nerješiv", rekla je Marijanina prijateljica za Jutarnji List.

Za srpske medije izjavu je dala i Marijanina sestra Maja.

''Što da kažem, ne znam ništa osim da je nestala i da je tražimo'', rekla je Maja za Kurir.

Pitali su je i kako su njihovi roditelji, na što je ona odgovorila: "A kako bi vi bili?", a na pitanje je li Marijana imala problema s mužem ovo je bio odgovor:

''Ne, koliko znam, sve je bilo u redu'', rekla je Maja.

O Marijaninu nestanku oglasio se i njezin bivši suprug Nikola Nemešević Nemeš, kojeg je Marijana upoznala u realityju Big Brother, po kojem je i sama postala poznata Hrvatskoj javnosti.

''Čuo sam prije 15 minuta i šokiran sam. Ne znam što da kažem, nadam se da će se sve dobro završiti. Nismo već dugo u kontaktu, tako da ne znam ništa o njoj'', rekao je Nikola kratko za srpski Telegraf.

Marijana je u trenutku nestanka bila odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna and A$AP Rocky +0 Rihanna Celebrity Rihanna opet ima probleme sa zaručnikom! Ovoga puta neki su dokazi navodno procurili u javnost

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Una Čolić - 6 Una Čolić - 7 Una Čolić - 2 Una Čolić - 1 +6 Una Čolić - 5 Celebrity Kći Zdravka Čolića prava je ljepotica, a među provokativnim fotografijama našla se i nova, na kojoj pozira u krevetu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene