Što mislite?

SULUDA TEORIJA "Monica i Joey su narkomani"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Korisnici Reddita tvrde da su Monica i Joey, likovi iz kultnih "Prijatelja" zapravo narkomani. Potkrijepili su svoju teroiju brojnim dokazima.

Reddit je prepun dijaboličnih teorija, a sada su se na tapeti našli i likovi iz kultnih "Prijatelja". Mračna teorija forumaša mogla bi prilično uznemiriti ljubitelje serije, ali dati i novo svijetlo na ponašanje likova. Oni, naime, tvrde da bi Monica i Joey mogli biti ovisnici o drogama, a tu tvrdnju potvrdili su i argumentima.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston i Matthew Perry - 4 potpuno shrvana Smrt Matthewa Perryja najteže je pala ovoj Prijateljici, drugi je to veliki gubitak za nju u kratkom razdoblju!

Za Monicu tvrde da je ovisnica o kokainu, budući da radi kao kuharica, što je jako stresno pa kuhari često počinju uzimati supstance da bi izdržali tempo. "Kuhari u New Yorku jako su dobro plaćeni, mogu zaraditi i do 100 dolara na sat. Monica je ilegalno uzela stan u podnajam od bake, ima cimericu s kojom dijeli troškove, nema puno odjeće i ne izlazi često. Gdje odlazi njen novac?", pita se korisnica Reddita.

Otkrila je i da drogu sigurno čuva u ormaru kraj velikih prozora, a smatra da Monica kokainu može zahvaliti i drastičan glubitak kilograma koje je imala kao djevojka. Sirota Monica sigurno bi se prestravila da joj se spomene ova teorija. S druge strane, teorija o Joeyju puno je logičnija. 'Joey stalno puši travu. Zato je stalno gladan, puno jede, često spava i brzo se isključi iz razgovora. Zbog marihuane ne shvaća većinu toga što mu ljudi kažu', smatra korisnica Reddita.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene