Nakon pretrpljenog pada s trećeg kata, do kojeg je došlo u nedjelju u večernjim satima, poznata glumica Neda Arnerić je stabilno i izvan je životne opasnosti, potvrdili su liječnici za srbijanske medije.


Srpska glumica Neda Arnerić još uvijek se nalazi u bolnici i pri svijesti je. Naime, u nedjelju navečer oko 22 sata, Neda je vješala rublje na balkonu te je, pod još uvijek neutvrđenim okolnostima, pala s trećeg kata na limeni krov lokala koji se nalazi u prizemlju zgrade.

Vezani članci Neda Arnerić Sjećanje na Nedu Arnerić: Prerani odlazak jedne od najljepših zvijezda bivše države Neda Arnerić Smijala se, no bila je u depresiji: Kolega Nede Arnerić progovorio o njezinim posljednjim mjesecima i borbi s tugom

Kako navode mediji, glumica ima prijelome vratnog, prsnog i lumbalnog dijela kralježnice i smještena je na odjelu intenzivne njege. Iako je teško ozlijeđena, izvan je životne opasnosti i u stabilnom stanju, komunicira s liječnicima i policijom, a prve prognoze kažu da će se oporaviti, bez posljedica invaliditeta.

Unatoč brojnim spekulacijama da si je glumica pokušala oduzeti život, njezini prijatelji takve tvrdnje odlučno odbacuju.

'To su užasi i gadosti, to je mržnja. Ona to nikad ne bi učinila. Zgrožen sam. Prije godinu dana sam snimao film s njom i imala je glavnu ulogu. To je praktički bio njen povratak, jer je nije bilo deset godina. Ona je izuzetna, stabilna osoba, inteligentna i drži do sebe i to ne bi učinila', izjavio je srpski redatelj Radoš Bajić za 'Blic'.

Tiskano izdanje Blica donosi i izjavu same glumice koja je također zgrožena napisima u medijima, te navode, kako je rekla da je 'pala dok je tresla krpu'.