'Crna ruža'

Priča o ženama 'crnim ružama' koje žive u inat nemogućemu i koje se iznova rađaju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nova turska serija uskoro na Novoj TV!

Pobijediti laži iz prošlosti, suočiti se sa samoćom i krenuti iz početka, glavna je okosnica nove uzbudljive serije koju ćemo pratiti na Novoj TV.

Pogledaj i ovo Biserka Hajdek - 6 "Vi ste kraljica!" Simpatična umirovljenica pozvala je Luku Nižetića na svoj specijalitet, a nakon hit-showa svi je prepoznaju na ulici: "Ljudi su se zaustavljali, čestitali"

'Kud puklo da puklo' - Pogledajte što nas čeka u novoj duhovitoj seriji NOVE TV!

Serija čija se radnja odvija u Halfetiju kraj Šanliurfe priča je o dva zaraćena brata i ženi koja s otkrivenom istinom mora nastaviti svoj život. Najstariji sin u obitelji Kendal uvijek je bio ljubomoran na svog mlađeg brata Murata, i njegova je jedina želja biti jedini nasljednik i vođa obitelji. Međutim, Kendal nema sina koji bi mogao produžiti njihovu premoć. Jedini sin kojeg ima je invalid; ima dvije žene, ali ne i sinove koji bi ga naslijedili.

Njegov brat Murat ima četvero djece. Muratov prvorođeni sin živi s njegovim starijim bratom i ženom s kojom je sklopio vjerski brak. Oni odgajaju njegova sina, a zauzvrat se Murat seli u Istanbul gdje vodi drugačiji život. Ima dvije kćeri i sina sa svojom službenom ženom Ebru. Ebru ne zna za taj tajni život koji joj skriva, misli da je njezin prvorođeni sin mrtav. Ona je daleko od sela i tamošnje tradicije.

Jednog dana Ebru dobiva vijest da se njezin muž izgubio na rijeci Eufrat u Šanliurfi. Tada se cijeli njezin život mijenja i ona se sama mora suočiti s istinom. Zaglavljena je između prve supruge svog muža, djeteta za koje je mislila da ga je izgubila, ubojice svog muža, njegova brata Kendala i svojih kćeri koje su revoltirane. Murat je izgubio sav njihov posjed, založio ga je i bankrotirao. Ebru je ostavljena sama, bez novca, u svijetu laži.

'Toliko sam se molila da se vratiš, da sve ovo bude samo noćna mora... Nisam bila toliko uplašena ni kad mi je otac umro. Molim te, ne ostavljaj me samu! Molim te, Murate, vrati se! Ne ostavljaj nas same!', riječi su koje je Ebru često izgovarala nakon što je ostala sama.

Žena koja nikad nije napuštala zidove svoje rezidencije i muškarac koji ju je ostavio da živi u laži. Ona je potpuno sama s istinom s kojom se suočava. Sada se mora boriti za sve to što je izgubila. Mora se zauzeti za svoju djecu i početi sve ispočetka u jednom udaljenome mjestu. “Crna ruža” je priča o ženi koja se ponovno rađa ondje negdje daleko od svog doma. Već u prvim nastavcima naslućujemo kako Ebru kasno shvaća da je njezin muž jedna velika laž. Ali i "istina" će je skupo stajati. Murat jednog jutra izlazi iz kuće, kaže joj da ide u Halfeti i da će se vratiti navečer. Nakon ovoga će se početi otkrivati Ebruin svijet isprepleten laži! Ebru je sa svoje troje djece zapela u bezizlaznoj situaciji.

Hoće li Murat biti pronađen? Hoće li Ebru uspjeti saznati što se zapravo dogodilo Muratu? Sad je život poziva na borbu za sve ono što je izgubila. Život je zove da se drži čvrsto na nogama zbog svoje djece i da krene iz početka.

Opis likova:

Ebru Sezgin Šamverdi
Sretno živi sa suprugom Muratom, no iznenada dobiva vijest o njegovu samoubojstvu u Halfetiju pa odlazi onamo. Ondje započinje život sa suprugovom obitelji. Budući da ih zapravo nikada nije upoznala, sada doznaje tko je bio njezin suprug.

Murat Šamverdi
Sin ugledne i bogate obitelji s istoka Turske. Sretno živi sa suprugom Ebru u Istanbulu. Njegov ga brat Kendal, za vrijeme posjeta obitelji, u ljutnji baca u rijeku Eufrat i on nestaje na neko vrijeme. Ponovno se vraća u 41. epizodi serije.

Kendal Šamverdi
Muratov je stariji brat zaslijepljen ambicijom i pohlepom. Samo je zato mlađeg brata pokušao udaviti u rijeci. Ima dvije supruge. Prva mu je rodila sina s teškoćama u razvoju. Asimu ne pridaje nimalo pažnje. Supruga Emine mu pada u očima i kao drugu suprugu dovodi Ozlem. Ali kad ona ostane trudna s djevojčicom, on jednoj od radnica u tvornici napravi sina.

Firat Merdžan
On je Muratov rođak i Narinin stariji brat. Pred kćeri je suprugu napao nožem. Dugo je bio u zatvoru. Razdvojen je od kćeri i zaljubljen u Ebru.

Ozlem Šamverdi
Kendalova druga supruga. Starija su je braća mladu silom udala za Kendal-agu. Imat će važnu ulogu u otkrivanju istine ljepotom i lukavošću.

Kadrije Šamverdi
Muratova, Kendalova i Melekina majka. Pokušava sve dovesti u red strpljenjem, iskustvom, autoritetom i ugledom.

Narin Merdžan
Ona je Muratova rođakinja. Kao dijete gubi roditelje i odlazi živjeti s tetom Kadrije te sklapa vjerski brak s Muratom. Njoj je povjeren Ebruin sin Baran, no ona stalno pati jer Murat voli Ebru i živi s njom. Ebruin dolazak sa sobom donosi teške dane za Narin.

Baran Šamverdi
On je Ebruin i Muratov sin. Kao dijete je odvojen od Ebru pod izlikom da je umro pri porođaju i povjeren Narin s kojom je Murat bio u vjerskom braku.

Maja Šamverdi
Ebruina i Muratova mirna i optimistična kći.

Ada Šamverdi
Ebruina i Muratova strastvena i buntovna kći.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene