Gigi Hadid plijeni pažnju javnosti svojom ljepotom, ali i vezom s glazbenikom Zaynom Malikom, s kojim stalno prekida.

Galerija


Gigi Hadid trenutačno je jedna od najuspješnijih manekenki, a karijeru je započela sa samo dvije godine za dječju kolekciju poznatog brenda Guess. 

Vezani članci Gigi Hadid i Zayn Malik Bilo je to dvostruko slavlje? Obožavatelji uvjereni da su otkrili važan detalj o trudnoći Gigi Hadid Gigi Hadid i Zayn Malik (Foto: Profimedia) Svađaju se i mire već godinama, a slavna manekenka i pjevač sada čekaju svoje prvo dijete

Njezino je pravo ime Jelena Noura Hadid, no svjetsku slavu stekla je pod nadimkom Gigi. Manekenka koja 23. travnja slavi 25. rođendan završila je u svijetu mode zbog svoje majke Yolande Foster, koja se bavila istim poslom te je televizijska voditeljica. Usto je poznata kao jedna od sudionica u reality emisiji "The Real Housewives of Beverly Hills". 

Zanimljivo je kako je Gigi ponovno postala zaštitno lice Guessa 2012., a surađivala sa svjetski poznatim brendovima poput Marc Jacobsa, Chanela, Jean Paul Gaultiera te Victoria's Secreta. Pozirala je za naslovnicu magazina Vogue u brojnim izdanjima, među kojima su američko, japansko, britansko, nizozemsko i brazilsko. 

Gigi ima mlađu sestru Bellu (23) i brata Anwara (20), koji su također uspješni u manekenstvu. Osim što se rano počela baviti modelingom, obožava konje te je sudjelovala u natjecanjima u jahanju. 

Zbog karijere nije zanemarila školovanje i završila je studij kriminolgije na fakultetu The New School u New Yorku. Svojedobno je otkrila kako svoju vitku liniju najbolje održava boksom, u kojem veoma uživa. 

Gigi je poznata po prijateljstvima s manekenkom i reality zvijezdom Kendall Jenner te pjevačicom Taylor Swift. Ipak, pozornost javnosti najviše privlači svojom vezom s glazbenikom Zaynom Malikom (27). Par stalno prekida i miri se, pa nitko više ne zna u kojoj je fazi njihov odnos. 

Inače, Gigi na Instagramu prati više od 52 milijuna ljudi, a njezinu mlađu sestru Bellu oko 29 milijuna unatoč tome što često objavljuje golišave i bizarne fotografije. Prestiže ju i po vrijednosti imovine.  Naime, starija Gigi ima 29 milijuna dolara, a Bella 4 milijuna dolara manje. 

Nogirala ga je samo tri dana prije zakazane svadbe, a o razlozima tog skandala dugo se nagađalo