Šuškalo se, šuškalo...

'Samo da nešto raščistimo - ne rastajemo se!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Bilo je to veoma mračno razdoblje za mene i ponašao sam se ružno prema ljudima koje volim', priznao je.

Nakon što su se tijekom ovog tjedna pojavila šuškanja da se jedan od najdugovječnijih celebrity parova rastaje, Ozzy Osburne i Sharon Osbourne demantirali su te glasine.

>> Previše su se svađali posljednjih mjeseci'

Pogledaj i ovo Dragana Mirković Kako će se ova priča razvijati? Poznat razlog dolaska supruga Dragane Mirković u dvorac u Beču, evo što ju je molio i kako je ona reagirala

Naime, par je u braku 31 godinu, a zajedno imaju i troje djece. No, nakon što su oboje snimljeni bez vjenčanog prstenja na rukama, krenula su šuškanja da se par rastaje.

Sve je demantirao 64-godišnji roker black Sabattha i to putem svoje Facebook stranice: 'Zadnjih godinu i pola dana sam pio i drogirao se. Bilo je to veoma mračno razdoblje za mene i ponašao sam se kao ši*** prema ljudima koje volim, a najviše prema mojoj obitelji. No, sretan sam da mogu reći da sam već 44 dana trijezan. i samo da nešto rasčistimo, Sharon i ja se ne rastajemo. Ja se samo trudim postati bolji čovjek. Volio bih se ispričati Sharon, mojoj obitelji, prijateljima te svom bendu za moje luđačko ponašanje tijekom ovog perioda... a i mojim fanovima. Bog vas blagoslovio, Ozzy'.



Podsjetimo, tijekom ovog tjedna britanski The Sun ekskluzivno donosi informaciju kako najpoznatiji britanski heavy metalac Ozzy Osbourne više ne živi sa suprugom Sharon.

Tako je 64-godišnji Ozzy boravi u unajmljenoj vili dok 60-godišnja Sharon živi u hotelu dok čeka završetak radova na svojoj novoj kući u Los Angelesu. Bračni par se navodno nije vidio čak tri tjedna.

'Previše su se svađali posljednjih mjeseci i otkako se Sharon odselila nisu se ni jednom vidjeli iako je ona u hotelu koji je samo nekoliko minuta vožnje udaljen od njihove kuće', kaže prijatelj para. Glasine o razmiricama bračnog para Osbourne potakla je i njihova kći Kelly statusima na Twitteru.

'Zašto svaka obitelj mora imati jednog člana obitelji koji ignorira sve oko sebe i ne želi se popraviti', napisala je nedavno Kelly na Twitteru.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene