Corde Broadus najstariji je sin Snoop Dogga kojemu je ovo bilo treće unuče.

Galerija


Reper Snoop Dogg i njegova obitelj u velikoj su žalosti.

Vezani članci Policijski očevid, ilustracija Motociklist sletio s ceste i smrtno stradao u Posavskim Bregima U parkiranom automobilu pronađeno tijelo djeteta - 6 Tuga u Kninu: Pokopan tragično preminuli dječak kojeg je otac ostavio u automobilu

Svega 10 dana nakon rođenja unuk slavnog repera preminuo je u bolnici.

Otac malenog Kaija Lovea je reperov najstariji sin, 25-godišnji Corde Broadus koji je potvrdio tragične vijesti na društvenim mrežama emotivnim videom svog sina u bolničkoj dekici kojeg majka drži u rukama, a sestrica Eleven ljubi za vječni rastanak.

Da stvar bude još tužnija, u pozadini se čuju članovi obitelji koji jecaju te se također opraštaju od tek rođenog dječaka.

"Kai Love 9/15/19 - 9/25/19", napisao je Corde u statusu videa koji baš nikoga neće ostaviti ravnodušnim. "Moj sin Kai je donio toliko ljubavi i pozitivnosti u ovaj svijet. Njegova energija živjet će vječno, a ovih 10 dana ljubavi uvijek će nam biti posebni. Neka svi njegujemo život i one koje volimo dok smo ovdje. Hvala vam", poručio je u nastavku.

Cordeu je ovo bilo treće dijete, jer uz kćerkicu ima i sina Ziona, s njegov slavni otac još uvijek se nije oglasio u vezi smrti svog unuka. 

Podsjetimo, reper se još 1998. godine vjenčao svojom srdnjoškolskom ljubavi Shante Taylor. Iako su 2004. godine predali papire za razvod, 2008. godine obnovili su zavjete, a zajedno imaju troje djece - sinove Cordea i Cordella te kći Cori. Reper iz bivše veze ima i sina Juliana Corrieja.

Samozatajna supruga "hajdukovca na posudbi" ne skriva sreću zbog povratka u rodni Split