Nije se izvukao

Popularni srpski glumac iz filma "Montevideo, Bog te video" izgubio tešku bitku s koronom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marko Živić preminuo je u 50. godini od posljedica koronavirusa.

Popularni srpski glumac i komičar Marko Živić preminuo je u bolnici u Beogradu od posljedica koronavirusa, prenosi nova.rs.

Tužnu vijest o smrti 49-godišnjeg Marka potvrdil su iz Beogradskog dramskog pozorišta.

"Danas je u Beogradu preminuo prvak našeg pozorišta Marko Živić. Hvala mu za sve i vječna mu slava. Dragi Marko, zauvijek ćeš biti s nama“, poručili su iz pozorišta.

Marko je posljednja tri tjedna proveo u teškom stanju u bolnici gdje je bio priključen na respirator, a kisik je počeo preko maske primati prije tjedan dana, nakon čega su ga liječnici morali intubirati.

Imao je obostranu upalu pluća, a stanje mu je zakomplicirala i bakterija digestivnog trakta, posebice iz razloga što je prije nekoliko godina operirao rak jednjaka i želuca.

Marko je bio najpoznatiji po ulogama u filmovima "Čitulja za Escobara" i "Montevideo, Bog te video" u kojem se istaknuo kao Isak, a mediji su mu dodijelili titulu velikog showmana. Kazališnu je karijeru započeo 2002. godine u Beogradskom dramskom pozorištu, a prva istaknuta uloga po kojoj ga pamte je bilo uloga Lepija Lukića u komediji "Folk".

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Grupa Vigor Grupa Vigor Grupa Vigor Grupa Vigor - 2 +9 Vigor (Foto: Martina Cvek) Celebrity Član grupe Vigor preminuo od posljedica koronavirusa, kolege se u šoku opraštaju od njega: "Slomljeni smo i bez riječi"

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo Petar Grašo - 4 +0 Petar Grašo i Tonči Huljić Celebrity Petar Grašo fanovima priredio iznenađenje koje u ovo vrijeme nitko nije slutio, a otkrio je i koje su mu tri stvari obilježile godinu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene