glumac je shrvan

Preminuo otac Roberta Downeya Juniora po kojem je dobio ime, bio mu je uzor i u karijeri, no naslijedio je i njegovu mračnu stranu

Robert Downey Jr. (Foto: Profimedia) Robert Downey Jr. (Foto: Profimedia) profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Robert Downey Jr. (Foto: Profimedia) Robert Downey Jr. (Foto: Profimedia) Robert Downey Jr. (Foto: Getty) Robert Downey Jr. (Foto: Profimedia) Robert Downey Jr. (Foto: Instagram) +0 Robert Downey Jr. (Foto: Profimedia) Galerija

Robert Downey Senior preminuo je u 86. godini, a vijest o njegovoj smrti na Instagramu je potvrdio njegov sin i imenjak.

Proslavljeni glumac, redatelj i producent Robert Downey Senior preminuo je u noći s utorka na srijedu, u 86. godini života.

Pogledaj i ovo showbuzz U njihovom rangu Samo ona to može - Angelina Jolie nadmašila neke muške kolege!

Vijest o njegovoj smrti na Instagramu je potvrdio njegov sin i imenjak te također slavni glumac Robert Downey Junior.

"Počivaj u miru Bob. D. Sr. Sinoć je tata mirno preminuo u snu nakon što se godinama borio s Parkinsonom. Bio je pravi svojeglavi filmaš i nikada nije gubio optimizam. Prema računici moje pomajke, bili su sretno vjenčani malo više od 2000 godina. Rosemary Rogers-Downey ti si svetica i naše molitve su s tobom", napisao je shrvani glumac uz staru fotografiju svojeg oca.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Robert Downey Jr. Official (@robertdowneyjr)

Stariji Downey ostat će najbolje zapamćen po filmovima "Boogie Nights", "Magnolia" i "Živjeti i umrijeti u Los Angelesu".

Iako je bilo slavan, izbjegavao je medije kako bi zaštitio svoju obitelj, no kada je 2001. godine njegov sin optužen za upotrebu kokaina, sam je istupio s iskrenom ispovijesti.

"Nije lako biti filmska zvijezda. Ljudi za tebe rade sve što želiš i donose ti sve što želiš. Hollywood je grozno mjesto", kazao je tada za The post, a zatim je priznao da se i on drogirao u prošlosti.

"Deset godina sam uzimao kokain. Ovisnost sam pobijedio tek 1981. godine, kada mi je moja pokojna supruga dala ultimatum. Službeno sam se prestao drogirati pred svojim sinom. On me često na to podsjeća, a ja mu govorim da bi i on trebao napraviti isto", priznao je 2001. godine.

Osim Roberta, pokojni Downey ima i kći Allyson koja je također glumica.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Natalija Prica Celebrity Prva ispovijest Natalije Price poslije najtežih životnih trenutaka: "Objavljeno je puno neistina"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Hosk (Foto: Instagram) Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: AFP) +4 Fantasy Bra Elsa Hosk (Foto: Instagram) Celebrity Svima je bilo jasno da ne nosi grudnjak, ali u jednom se trenutku čak pokušala i pokriti zbog brojnih znatiželjnih pogleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene