istražuju se okolnosti

Stravična tragedija šokirala poznatog glumca: Njegov prijatelj ubio suprugu pa to priznao kćeri i nestao

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prijatelj Brada Pitta, Saul Fletcher, nazvao je kćer i otkrio joj da je izbo njezinu majku, a potom je pobjegao s mjesta zločina u automobilu.

Vijest o smrti fotografa i umjetnika Saula Fletchera u 52. godini koji je ubio svoju suprugu šokirala je javnost, ali i njegovog prijatelja Brada Pitta. 

Pogledaj i ovo Brad Pitt - 4 Koja li je njegova tajna? Brad Pitt usred glasina koje kolaju o njegovu licu pokazao nevjerojatne mišiće i nastavlja izazivati čuđenje svojom mladolikom pojavom!

Kako piše The Sun, s policijom u Berlinu, gdje se sve to dogodilo, kontaktirala je Saulova kći oko 23 sata u srijedu. Ona je ispričala da ju je otac nazvao i priznao joj kako je ubio njezinu 53-godišnju majku. 

Ubrzo nakon toga napustio je stan u Berlinu i zaputio se u nepoznatom smjeru u svom automobilu. Kasnije je njegovo tijelo pronađeno u vikendici kraj jezera Rochowsee u blizini Brandenburga.

Policija je otkrila kako je Fletcher nakon umorstva supruge počinio samoubojstvo. Također su rekli da su u stanu u Berlinu pronašli tijelo njegove žene koja je preminula od ubodnih rana koje joj je fotograf nanio. Policija ističe da nema dokaza da je itko drugi upleten u ovu dvostruku smrt i da još istražuje sve detalje slučaja, piše njemački Blick

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤Saul #saulfletcher

A post shared by Clare Read (@cjreadie) on

Inače, Saul je bio Pittov prijatelj, a zajedno su snimljeni prošle godine na umjetničkoj izložbi Venecijanski bijenale. Fletcher je bio samouki fotograf i umjetnik koji je živio u Berlinu posljednjih 20 godina. 

Ne ustručavajte se potražiti pomoć

Ako se vi ili netko vama blizak suočava s određenim psihološkim poteškoćama ili se jednostavno nalazite na životnom raskršću u potrazi da pravom odlukom, nemojte se nikad ustručavati i pitati za pomoć i razgovor. Donosimo vam nekoliko kontakata gdje možete porazgovarati s punim povjerenjem sa stručnjacima koji će vam sigurno pomoći:

Centar za krizna stanja i prevenciju suicida pri KBC-u Zagreb
Nazovite na telefon 01/2376-470 kad god vam zatreba pomoć od 0 do 24 sata, liječnici su uvijek spremni porazgovarati s vama i pomoći vam.
U Centar za krizna stanja pri KBC-u Zagreb možete doći i bez najave i uputnice svakim danom između 8 i 20 sati.

Hrabri telefon
Ako ste maloljetno dijete ili roditelj koji se suočava s različitim odgojnim izazovima, možete se obratiti stručnjacima na Hrabrom telefonu.
Ako ste dijete, nazovite na besplatni broj 116-111.
Broj Hrabrog telefona za mame i tate je 0800-0800. Linija je otvorena svakim radnim danom od 9 do 20 sati.

Psihološki centar TESA
Psihološki centar TESA je udruga koja već 25 godina daje besplatnu psihološku pomoć i podršku zdravom razvoju građana.
Nazovite na broj: 01/48 28 888 - radnim danom od 10 do 22 ili im se javite mailom za savjet: psiho.pomoc@tesa.hr
 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) +1 Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Celebrity Grubnić objavio fotku s mamom Brankom, ona u atraktivnoj haljini pokazala noge: "Svaka čast ovoj ženi"

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene