Nije mu bilo spasa

Kolege su shrvani: Preminuo još jedan glumac iz popularne serije "Sinovi anarhije"

Paul John Vasquez (Foto: Screenshot) Paul John Vasquez (Foto: Screenshot) Screenshot 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Paul John Vasquez (Foto: Screenshot) Paul John Vasquez (Foto: Screenshot) +0 Paul John Vasquez (Foto: Screenshot) Galerija

Paul John Vasquez preminuo je u 49. godini života, navodno od posljedica srčanog udara.

Glumac iz popularne serije "Sinovi anarhije" Paul John Vasquez pronađen je mrtav u očevu domu u San Joseu u Kaliforniji, nakon što je preminuo od posljedica srčanog udara u 49. godini života.

Pogledaj i ovo showbuzz Prerani odlazak Preminula nekoliko sati nakon zadnje objave: Poznat uzrok smrti bosanske influencerice Esade Okić

Paul je pronađen bez svijesti i unatoč hitnoj medicinskoj intervenciji i postupku oživljavanja proglašen je mrtvim.

"Vasquez je preminuo u ponedjeljak navečer od navodnog srčanog udara u doma svog oca u San Joseu. Rečeno nam je da ga je otac pronaša onesviještenog i hitna pomoć je brzo stigla, no nisu mu više mogli pomoći. Točan uzrok smrti još uvijek sa stopostotnom sigurnošću utvrđen", rekao je izvor blizak glumcu.

Paul John Vasquez (Foto: Screenshot) Paul John Vasquez (Foto: Screenshot) Foto: Screenshot

Osim u "Sinovima anarhije" Paul je glumio u serijama "Kako sam upoznao vašu majku", "Hitna služba", "CSI: New York" te u filmovima "Ghost Rider: Spirit of Vengeance" i "Foreign Land".

"Njegova smrt nas je sve iznenadila. Teško nam je. Bio je drag, brižan i kreativan. Nedostajat će nam", izjavio je njegov glasnogovornik za Fox News.

Inače, Paul je već drugi glumac iz ekipe "Sinova anarhije" koji je preminuo u posljednjih nekoliko mjeseci. Naime, njegov kolega Alan O'Neill preminuo je od trovanja alkoholom u srpnju ove godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene