Otac Georgine Rodriguez preminuo u 70. godini života.

Galerija


Zaručnica Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez proživljava teške dana nakon što je u 70. godini života preminuo njen otac Jorge Rodriguez.

Vezani članci Georgina Rodriguez Georgina zasjenila Ronalda na dodjeli nagrada: Za sve je kriva seksi crvena haljina o kojoj baš svi pričaju! Cristiano Ronaldo i Geogrina Rodriguez s djecom Tko je Ivana_Rh čiji je komentar ispod Ronaldove božićne čestitke lajkalo preko tisuću ljudi?

Jorge je bio osuđeni krijumčar droge, a u zatvoru je proveo ukupno 13 godina.

Georgina je na svoj rođendan objavila na Instagramu fotografiju iz Buenos Airesa, međutim nije dala naslutiti da se nešto dogodilo.

"Životna slučajnost. Sletjela sam u zemlju u kojoj sam rođena u isto vrijeme svog rođenja prije 25 godina", napisala je Georgina odjevena u crninu.

Nije otkrila razlog putovanja, no to je bio prvi odlazak u rodnu zemlju odkad su joj oca potjerali iz Španjolske 2013. godine i zabranili mu povratak, nakon što je u zatvoru proveo 10 godina zbog dva slučaja krijumčarenja i trgovine drogom.

Ugledni španjolski magazin Hola na svojoj je web stranici izvjestio kako je lijepa brineta u Buenos Aires stigla upravo zbog očeve smrti. On je preminuo od posljedica komplikacija povezanih sa srčanim udarom kojeg je prebolio prije dvije godine, no nikada se nije u potpunosti oporavio.

Georgina i Cristiano nisu željeli komentirati situaciju. No, njihovi obožavatelji su im putem društvenih mreža izrazili sućut, baš kao i Georgininoj sestri Ivani.

"Nadam se da ćeš pronaći utjehu u Bogu. Jako mi je žao. Budi jaka. Svi smo uz tebe", Žao mi je zbog tvog gubitka. Mislimo na tebe", samo su neke od utješnih poruka koje su im uputili obožavatelji.

Nitko nije mogao sakriti suze: Velika tuga na posljednjem ispraćaju mladog glumca Roberta Budaka

Pokazala donje rublje: Nakon dužeg izbivanja iz javnosti potrudila se da svi zapamte njezin povratnički nastup

Seve samo u grudnjaku i topu prošetala ulicom i poručila: ''Kada djelujem ti jaka, tada najviše sam ranjiva...''