Pristižu riječi utjehe

Preminuo otac Anice Kovač, tužnu je vijest sama objavila na društvenim mrežama: "Zbogom, tata moj, snaga moja''

In Magazin u Monaku: Anica i Robert Kovač - 3 In Magazin u Monaku: Anica i Robert Kovač - 3 In Magazin 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin u Monaku: Anica i Robert Kovač - 3 In Magazin u Monaku: Anica i Robert Kovač - 7 Anica Kovač Anica Kovač Anica Kovač (FOTO: Zeljko Lukunic/PIXSELL) Anica Kovač (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) +0 Branka Bebić, Anica Kovač (FOTO: Marijan Delija/PIXSELL) Galerija

Anica Kovač je putem društvenih mreža objavila tužnu vijest o smrti svojeg oca Ivice Martinovića.

Bivša Miss Hrvatske Anica Kovač na svojem je profilu na Instagramu objavila tužnu vijest da je preminuo njezin otac Ivan Martinović, od kojeg se oprostila dirljivim riječima.

Pogledaj i ovo Anica Kovač svaka joj čast! Naša najuspješnija misica je i prije 12 godina nosila svoj zaštitni znak, ali jednoj se činjenici nitko ne može načuditi!

"Tata moj, snaga moja, ruka moja koja me čuvala i čvrsto odgojila. Zbogom, počivao u miru Božjem", napisala je Anica uz očevu crno-bijelu fotografiju koju je podijelila na svojem profilu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anica Kovač (@anica.kovac)

Njezini su joj pratitelji uputili brojne riječi podrške i utjehe, među kojima i brojne poznate zvijezde poput Nine Badrić, Monike Sablić i Ane Bekuta.

"Draga Ana, iskrena sućut tebi i obitelji", "Ane naša lipa, upućujemo ti iskreno saučešće", "Moje saučešće predivna dušo moja", "Žao mi je, Anice", "Ane moja, otac ti je dao najbolji poklon ikada, a to je da je vjerovao u tebe i tvoju ljubav. U našim srcima ostaje vječno živjeti, a do ponovnog susreta počivao u miru Božjem", "Draga moja, moja sućut puno snage uz božju pomoć, a tati pokoj vječni", dio je poruka koje je dobila.

Anica je davne 1995. godine pobijedila na izboru za Miss Hrvatske te je proglašena i prvom pratiljom na izboru za Miss svijeta, a njezina joj je obitelj bila najveća podrška. Usto je haljina koju je tada nosila, ona dizajnerice Branke Donassy, proglašena najljepšom na svijetu. Taj uspjeh niti jedna Hrvatica nije uspjela ponoviti ili nadmašiti, a Anicu i danas nazivaju jednom od naših najljepših misica.

  1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Garner (Foto: Instagram) Jennifer Garner i John Miller (Foto: Profimedia) Jennifer Garner i John Miller (Foto: Profimedia) Ben Affleck Jennifer Garner (Foto: Profimedia) +1 Jennifer Garner (Foto: Getty Images) Celebrity Malo tko se sjeća da je njih dvoje bilo u braku, a evo kako se danas ponašaju kada se sretnu u javnosti

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca i Roman Bianca i Roman Bianca i Roman Bianca i Roman +7 Bianca i Roman Celebrity Izraz lica Maje Šuput govori sve o neugodnom susretu s osobom iz prošlosti: "Vi se mene ne sjećate? Prije puno godina..."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene