Tužna vijest

Britanski komičar preminuo usred nastupa, publika se smijala mislieći da je sve dio nastupa

Ian Cognito (Foto: Youtube Screenshot) Ian Cognito (Foto: Youtube Screenshot) Youtube Screenshot 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ian Cognito (Foto: Youtube Screenshot) Ian Cognito (Foto: Youtube Screenshot) +0 Ian Cognito (Foto: Facebook) Galerija

Ian Cognito umro je za vrijeme vlastitog showa na jugu Engleske.

Britanski komičar Ian Cognito preminuo je u 61. godini života dok je izvodio svoj show u jednom britanskom baru.

Pogledaj i ovo Ivan Šarić (Foto: Mario Pavlović) Nakon plesa dođe smijeh Ivan Šarić u maniri rock and roll zvijezde priprema najveći stand up show u Hrvatskoj

Hitna služba rekla je u petak da je primila poziv iz The Atic bara u Bicesteru u četvrtak navečer "ali nažalost, pacijent je umro na mjestu događaja".

Gost programa Andrew Bird rekao je za BBC da se Cognito nije dobro osjećao prije izlaska na scenu, ali je inzistirao da se show održi.

Bird je dodao da se 60-godišnji komičar čak šalio rekavši "zamisli da umrem ispred svih vas".

Komičar Jimmy Carr u twitu je za Cognita, pravim imenom Paul Barbieri, napisao: "Publika je mislila da je to dio predstave. Umro je na poslu. To je predanost komediji".

Kolega komičar Jack Whitehall također je odao počast putem Twittera kazavši da je "Cognito uvijek bio tako zabavan, imao je vlastitu mitologiju, a njegovi nastupi bili su legendarni".

(Hina)

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Rob Lowe (Foto: Instagram) Rob Lowe (Foto: Getty Images) Rob Lowe (Foto: Getty Images) Rob Lowe (Foto: Getty Images) +5 Rob Lowe (Foto: Getty Images) Celebrity Skinuo majicu i pokazao isklesani torzo s 55 godina: "Ovo je najgora stvar koja se dogodila Instagramu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene