tužna vijest

Zvijezda "Sopranosa" preminula u 65. godini od teške bolesti: "Vodio si nevjerojatnu bitku"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Joseph Siravo je preminuo u nedjelju nakon duge i teške borbe s karcinomom, a vijest je potvrdio njegov prijatelj i kolega Garry Pastore.

Zvijezda popularne serije "Obitelj Soprano" Joseph Siravo preminuo je u 65. godini, prenijeli su strani mediji. 

Pogledaj i ovo Drea de Matteo - 3 Sjećate li se nje? Dugo je živjela na slavi kultne serije koju je proslavila, a sada se odlučila na potez iz očaja koji je sve pomalo razočarao

Glumac je umro u nedjelju nakon duge i teške borbe s karcinomom.  Vijest o Josephovoj smrti je potvrdio njegov prijatelj i kolega Garry Pastore. 

"Počivaj u miru, moj dragi prijatelju koji si vodio nevjerojatnu bitku. Nedostajat ćeš mi. Vidimo se na drugoj strani", napisao je na svom Instagram profilu. 

"Gluma je uvijek bila strast i pronalazak pravih prijatelja koji ti podignu duh i podržavaju te bio je težak. Joe, Michael Rispoli, Jimmy Gandolfini i ja smo uvijek podržavali jedni druge, čak i kad smo išli na audicije za iste uloge, jednostavno smo se tako uvijek ponašali", napisao je Garry u zasebnom komentaru. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Garry Pastore (@garry_pastore)

Siravo je najpoznatiji po ulozi oca Tonyja Soprano u seriji "Obitelj Soprano", a pojavio se u scenama kada se prikazuju događaji iz prošlosti, iz 60-ih godina. 

Riječ je o jednoj od kultnih televizijskih serija koja je osvojila brojne nagrade te ima visoke ocjene gledatelja i kritičara. Glavna zvijezda James Gandolfini, koji je utjelovio mafijaša Tonyja Soprana, preminuo je 10. lipnja 2013. u Rimu kada je doživio infarkt u 52. godini, a njegovo tijelo u hotelskoj sobi je pronašao sin. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Profimedia) Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Getty Images) +0 Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Profimedia) Celebrity Grudnjak i ovako i onako rijetko nosi, no ovaj put je ispod uske bijele majice pokazala još više no što smo od nje navikli

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene