tužna vijest

Jedan od osnivača kultnog benda preminuo u 47. godini, obitelj i fanovi u šoku: "Sve nas je ostavio u dubokoj tuzi..."

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Joey Jordison preminuo je u 47. godini, a vijest o smrti potvrdila je i njegova obitelj.

Joey Jordison, bubnjar kultnog benda Slipknot, preminuo je u ponedjeljak u 47. godini. Glasnogovornik njegove obitelji potvrdio je kako je glazbenik preminuo mirno, u snu, no nije naveo uzrok smrti.

Pogledaj i ovo showbuzz tužna vijest Glumac poznat po sapunici koju je obožavala i domaća publika preminuo u 89. godini, imao je karijeru dužu od pola stoljeća

"Joeyjeva smrt nas je sve ostavila u šoku i dubokoj tuzi. Oni koji su ga poznavali znaju da je bio iznimno drag te da je obožavao svoju obitelj i svoju glazbu. Njegova obitelj moli sve fanove da poštuju njihovu privatnost u ovim teškim trenucima", stoji u službenom priopćenju njegove obitelji.

Rolling Stone javlja kako će glazbenika pokopati vjerojatno na privatnoj sahrani. Jordison je inače originalni bubnjar grupe Slipknot i jedan od osnivača benda, a koautor je većine njihovih najvećih hitova.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Rod Stewart (Foto: Getty Images) Rod Stewart (Foto: Getty Images) +0 Rod Stewart (Foto: Getty Images) Celebrity Zbog nje je dao treću šansu braku i odlučio imati još djece, a njegova najstarija kći je čak sedam godina starija od nje

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Ivana Mišerić Ivana Mišerić (Foto: Instagram) +3 Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Celebrity Naša atraktivna voditeljica javila se s plaže u potpuno prirodnom izdanju, svi se slažu da je bez šminke i frizure još ljepša!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene