Još jedan rastanak...

Odlazak glumca iz filma "Kako je počeo rat na mom otoku": U 87. godini života preminuo Vili Šoda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac Vili Šoda preminuo je u 87. godini života.

Hrvatski glumac i glazbenik Vili Šoda preminuo je u 87. godini života u novogodišnjoj noći, a bit će sahranjen na šibenskom groblju Kvanj. 

Pogledaj i ovo showbuzz tužna vijest Glumac poznat po sapunici koju je obožavala i domaća publika preminuo u 89. godini, imao je karijeru dužu od pola stoljeća

Vili je inače široj javnosti najpoznatiji po svojoj ulozi profesionalnog bubnjara u filmu "Kako je počeo rat na mom otoku" u kojem je zapravo odglumio samoga sebe - glazbenika koji zabavlja cijeli grad, tj. otok. Vili je u toj kultnoj komediji pjevao i pjesmu glavnog lika Alekse i pozivao ga da preda vojarnu koju je zauzeo. 

Šoda je u svom Šibeniku bio poznat kao čovjek koji je karijeru izgradio svirajući po svadbama i zabavljajući cijeli grad, a na vrhuncu popularnosti bio je 1970-ih godina. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Natalia Vodianova i Antoine Arnault (Foto: Getty) Natalia Vodianova i Antoine Arnault (Foto: Instagram) Natalia Vodianova (Foto: Getty) Natalia Vodianova (Foto: AFP) +0 Natalia Vodianova (Foto: Getty Images) Celebrity Ljepotom se izvukla iz teške bijede, a sada će se udati za jednog od najbogatijih ljudi na svijetu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene