Tužna vijest

Teški dani za Mladena Grdovića, shrvani pjevač zauvijek se oprostio od brata: "Ništa više neće biti kao prije..."

Mladen Grdović Mladen Grdović In Magazin 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen Grdović Mladen Grdović Mladen Grdović - 2 Mladen Grdović +0 Mladen Grdović (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija

Mladen Grdović prolazi kroz teške životne trenutke nakon što mu je preminuo brat Paulo.

Brat Mladena Grdovića, Paulo Grdović preminuo je nakon duge i teške bolesti, a tužnu je vijest potvrdio sam pjevač na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Mladen Grdović svi prasnuli u smijeh Osvanuo urnebesan video Mladena Grdovića, pogledajte kako je prepričao ekipi svoj susret s prometnom policijom!

"Otišao je moj brat Paulo, najbolji brat na svijetu, moja desna ruka, sve moje najdraže. Dragi moj Paulo, ništa više neće biti kao i prije. I zašto si mi lagao da si dobro, zašto, moj Paulo?" napisao je shrvani pjevač na svom Facebooku.

Paulo je od karcinoma pluća obolio prije 12 godina, a Mladen mu je cijelo vrijeme bio velika podrška i brinuo se o njemu. Nažalost, bitku s teškom bolešću izgubio je u zadarskoj Općoj bolnici, kamo ga je hitna pomoć prevezla nakon što mu je naglo pozlilo.

Braća su si tijekom života puno puta pomagala, a Paulo je jednom prilikom otvoreno progovorio o problemima koje je Mladen imao s alkoholom. 

"Razgovarali smo, rekao sam mu da je, da oprostite, budala. Ima doma krasnu ženu, obitelj koja je uvijek uz njega, malu kćer... I što će mu piće i ljudi koji ga nude alkoholom? Kazao sam mu da mu to nisu pravi prijatelji. Saslušao me na rubu suza i obećao mi da mu je ovo zadnje. I treba mu biti zadnje", izjavio je prije nekoliko godina Paolo za Jutarnji list.

Mladen je bratu i prije nekoliko godina kupio stanu u Zagrebu kako bi imao gdje boraviti prilikom odlaska na kontrole i liječenje, prenose 24 sata.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan druga emisija TLZP - 1 Maja Šuput druga emisija TLZP - 5 Maja Šuput druga emisija TLZP - 2 Maja Šuput - 8 +1 Maja Šuput i Frano Ridjan druga emisija TLZP - 3 Celebrity Pogledajte haljinu Maje Šuput zbog koje joj je Navojec rekao da izgleda kao predivna anđeoska pahuljica!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene