Uzrok smrti nije poznat

Glumac iz ''Moderne obitelji'' pronađen mrtav nekoliko tjedana prije 21. rođendana

Jackson Odell (Foto: Getty Images) Jackson Odell (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jackson Odell (Foto: Getty Images) Jackson Odell (Foto: Profimedia) Jackson Odell (Foto: Profimedia) Jackson Odell (Foto: Profimedia) +0 Jackson Odell (Foto: Profimedia) Galerija

Jackson Odell glumiti je počeo s 12 godina,a pojavio se u serijama kao što su ''iCarly'', ''Prikraćeni'' i ''Moderna obitelj''.

Jackson Odell, publici najpoznatiji po ulozi Arija Caldwella u seriji ''Goldbergovi'', pronađen je mrtav u petak u svom domu u Kaliforniji. Glumac koji se kao lik Ted Lukas pojavio i u dvije epizode ''Moderne obitelji'' pronađen je mrtav samo nekoliko tjedana prije svog 21. rođendana.

Pogledaj i ovo Rico Rodriguez Ima i bradu! Od bucmastog dječaka iz hit-serije do odraslog muškarca, evo kako danas izgleda svima omiljeni Manny!

Jackson Odell (Foto: Getty Images) Jackson Odell (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Uzrok smrti još nije poznat, no prema prvim policijskim izvješćima, nema tragova nasilja, a istraga je u tijeku.

Odell je glumiti počeo s 12 godina na projektima kao što su filmovi ''Judy Moody'' i ''Not Bummer Summer'', a ond su uslijedili televizijski hitovi uključujući ''iCarly'', ''Prikraćeni'' i ''Moderna obitelj''.

Jackson Odell (Foto: Getty Images) Jackson Odell (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Pored glume, Jackson je bio uspješan pjevač i tekstopisac. Prošle je godine za film ''Zauvijek moja djevojka'' snimio soundtrack gdje i izvodi pjesmu 'Winds of an Angel'' Judy Collins.

Članovi njegove obitelji na društvenim mrežama oprostili su se od Jacksona uz riječi da je svijet ostao bez jedne briljantne i talentirane duše.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene