U nedjelju je u teškoj prometnoj nesreći život izgubio Šaban Šaulić, a za život se i dalje bori glazbenik Mirsad Kerić, koji je vozio automobil tu noć.

Galerija


Regiju je u nedjelju rastužila vijest o smrti Šabana Šaulića.

Vezani članci Policijski očevid (Foto: Arhiva/Miranda Cikotic/PIXSELL) Pješaka udario autom i pobjegao: Dok je ležao u nesvijesti, umjesto da mu pomogne, drugi ga muškarac opljačkao Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Nestao vozač koji je skrivio stravičnu nesreću u kojoj je život izgubio Šaban Šaulić

Naime, kralj narodne glazbe poslije koncerta u Bielefeldu zaputio se prema aerodromu. S njim su u automobilu bili i glazbenici Boban Stojadinović te Mirsad Kerić, kada se u njihov automobil zabio pijani vozač.

Mirsad je vozio, Šaban je sjedio pored njega, a Boban je bio iza, piše srpski Kurir.

Iako su se liječnici za Šabanov život borili satima, ipak ga nisu uspjeli spasiti, a Mirsad Kerić i dalje se bori za život i u teškom je stanju u bolnici. 

Iako su mediji u regiji prvotno prenijeli izjavu Sabita Derviševića, menadžera Šabana Šaulića, da je Mirsad preminuo, sada se Mirsadov sin oglasio na Facebooku. 

''Kako ste svi čuli preko medija, moj tata Mirsad Kerić imao tesku saobraćajnu nesreću, moj otac nije umro! On se drži na intenzivnoj u bolnici i bori se za svoj život. Tata je još uvijek na aparatima. Molim vas, molite se Bogu za tatu'', napisao je. 

I Sabit Dervišević također je komentirao netočnu vijest koju je dobio od medicinske sestre.

''Informacija od medicinske sestre bila je netočna. Upravo imamo informaciju da je stanje s Mirsom nepromijenjeno i da je teško. Nadamo se najboljem'', izjavio je Dervišević. 

Čim su čula za nesreću, djeca Šabana Šaulića, kći Sanela i sin Mihajlo, zaputili su se prvim letom iz Beograda u Njemačku.

Međutim, kako piše Pink.rs, dozvolu da vide očevo tijelo nisu mogli dobiti odmah, već će to moći tek kad očevid bude upotpunosti dovršen.

Osim Mihajla i Sanele, Šaban je bio otac i kćeri Ilde.

Ovo su pjesme po kojima ćemo pamtiti Šabana Šaulića, kralja narodne glazbe

Pojavila se snimka Šabana Šaulića samo tri sata pred smrt. Kolege u šoku

Šaban Šaulić poginuo u Njemačkoj! Otkriveni detalji teške nesreće

Htjela je biti seksi, a ispala je vulgarna: Članica slavne obitelji grudi je prekrila samo dvjema trakama!