Oglasio se Mirsadov sin

Mirsad Kerić je živ, oglasio se njegov sin: ''Krivo su prenijeli menadžeru, još je u teškom stanju i bori se za život''

Mirsad Kerić, Šaban Šaulić (Foto: Instagram) Mirsad Kerić, Šaban Šaulić (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mirsad Kerić, Šaban Šaulić (Foto: Instagram) Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) +0 Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Galerija

U nedjelju je u teškoj prometnoj nesreći život izgubio Šaban Šaulić, a za život se i dalje bori glazbenik Mirsad Kerić, koji je vozio automobil tu noć.

Regiju je u nedjelju rastužila vijest o smrti Šabana Šaulića.

Pogledaj i ovo Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Obožavao ih je Tragično preminuli pjevač Šaban Šaulić bit će pokopan s tri stvari bez kojih nije mogao zamisliti život

Naime, kralj narodne glazbe poslije koncerta u Bielefeldu zaputio se prema aerodromu. S njim su u automobilu bili i glazbenici Boban Stojadinović te Mirsad Kerić, kada se u njihov automobil zabio pijani vozač.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sa velikim bolom i neizmernom tugom obavestavamo vas da je danas prestalo da kuca veliko srce i da je utihnuo najlepsi glas regiona kada nas je napustio suprug, otac, deda, kum i prijatelj Saban Saulic. Ljubav kojom je nesebicno darivao sve oko sebe utkao je i u svoje pesme i nasa zelja je da tako ostane i upamcen, kao veliki umetnik, neponovljivi pevac ali pre svega divan covek! Porodica Saulic se zahvaljuje svima na izrazima saucesca i molimo javnost da i u ovim teskim trenucima dostojanstveno sacuvamo uspomenu na Sabana.

A post shared by Saban Saulic (@sabanofficial) on

Mirsad je vozio, Šaban je sjedio pored njega, a Boban je bio iza, piše srpski Kurir.

Iako su se liječnici za Šabanov život borili satima, ipak ga nisu uspjeli spasiti, a Mirsad Kerić i dalje se bori za život i u teškom je stanju u bolnici. 

Iako su mediji u regiji prvotno prenijeli izjavu Sabita Derviševića, menadžera Šabana Šaulića, da je Mirsad preminuo, sada se Mirsadov sin oglasio na Facebooku. 

''Kako ste svi čuli preko medija, moj tata Mirsad Kerić imao tesku saobraćajnu nesreću, moj otac nije umro! On se drži na intenzivnoj u bolnici i bori se za svoj život. Tata je još uvijek na aparatima. Molim vas, molite se Bogu za tatu'', napisao je. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mi smo spremni, a vi? @stadionhall

A post shared by Saban Saulic (@sabanofficial) on

I Sabit Dervišević također je komentirao netočnu vijest koju je dobio od medicinske sestre.

''Informacija od medicinske sestre bila je netočna. Upravo imamo informaciju da je stanje s Mirsom nepromijenjeno i da je teško. Nadamo se najboljem'', izjavio je Dervišević. 

Čim su čula za nesreću, djeca Šabana Šaulića, kći Sanela i sin Mihajlo, zaputili su se prvim letom iz Beograda u Njemačku.

Međutim, kako piše Pink.rs, dozvolu da vide očevo tijelo nisu mogli dobiti odmah, već će to moći tek kad očevid bude upotpunosti dovršen.

Osim Mihajla i Sanele, Šaban je bio otac i kćeri Ilde.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) +0 Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Celebrity Ovo su pjesme po kojima ćemo pamtiti Šabana Šaulića, kralja narodne glazbe

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) +0 Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Celebrity Pojavila se snimka Šabana Šaulića samo tri sata pred smrt. Kolege u šoku

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) +0 Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Celebrity Šaban Šaulić poginuo u Njemačkoj! Otkriveni detalji teške nesreće

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) +4 Kim i Kourtney Kardashian (Foto: AFP) Celebrity Htjela je biti seksi, a ispala je vulgarna: Članica slavne obitelji grudi je prekrila samo dvjema trakama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene