"BIO JE IZNIMNO BRIŽAN ČOVJEK"

Preminuo glumac Verne Troyer, najpoznatiji kao Mini Me iz filmova o Austinu Powersu

Verne Troyer (Foto: AFP) Verne Troyer (Foto: AFP) Afp 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Verne Troyer (Foto: AFP) Verne Troyer (Foto: Getty Images) Verne Troyer (Foto: Getty Images) Verne Troyer (Foto: Getty Images) Verne Troyer (Foto: Getty Images) +0 Verne Troyer (Foto: Getty Images) Galerija

U dirljivoj objavi na glumčevoj Facebook stranici navedeno je, između ostalog: "Verne je bio i borac, koji je vojevao svoje vlastite teške bitke. Tijekom godina borio se i pobjeđivao, ali ovog puta nažalost nije uspio".

Glumac Verne Troyer (49), poznatiji kao Mini Me iz filmova o Austinu Powersu, preminuo je, potvrđeno je na njegovoj službenoj Facebook stranici.

Pogledaj i ovo showbuzz Pomalo bizarno Živote zvijezda Harryja Pottera obilježile su brojne tragedije, ali i smrti čiji je uzrok u većini slučajeva bio isti

"S velikom tugom i teška srca javljamo vam da je Verne danas preminuo. Bio je iznimno brižan čovjek, želio je svakoga nasmijati, da bude sretan. Pomagao je svakome tko je trebao, koliko god je mogao. Verne je bio i borac, koji je vojevao svoje vlastite teške bitke. Tijekom godina borio se i pobjeđivao, ali ovog puta nažalost nije uspio", navedeno je između ostalog u objavi.

Početkom travnja završio je u bolnici zbog mogućeg trovanja alkoholom, prenijeli su tada svjetski mediji. Liječnici su ga tada zadržali 72 sata na promatranju, jer je bio uzrujan i navodno se ponašao suicidalno.

Glumac je od 2004. bio dvije godine u braku s manekenkom Genevieve Gallen, no taj je brak na koncu propao.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene