Glumac Ron Leibman je preminuo u 83. godini života.

Galerija


Glumac Ron Liebman preminuo je u 83. godini života od posljedica izazvanih upalom pluća. Tužnu vijest s javnosti je podijelila njegova agencija, "Abrams Artists Agency" čiji je Liebman bio član. 

Vezani članci Snažan potres u Zagrebu Učiteljica djevojčice stradale u potresu: "Bila je dobri duh razreda. Jako sposobna i posebna. Srce mi puca" Prijatelji (Foto: IMDB) Snimanje kultne serije "Prijatelji" odgađa se zbog koronavirusa, ne zna se kad ćemo ih opet gledati

Vijest je pogodila njegovu obitelji i prijatelje, ali i fanove koji Liebmana prvenstveno pamte kao dr. Greena, oca kultne Rachel u seriji "Prijatelji".

"Tužni smo zbog vijesti i Ronovoj smrti. On je bio nevjerojatno talentiran glumac s uglednom karijerom na filmu, televiziji i kazalištu. Naše misli su uz njegovu suprugu Jessicu i cijelu obitelj", stoji u priopćenju Agencije. 

Inače, Liebman je rođen u New Yorku, a vrhunac slave dosegnuo je u periodu od 1996. do 2004., tijekom godina kada se pojavljivao u "Prijateljima". Osim sudjelovanja u toj legendarnoj seriji, Liebman se pojavio i u drami "Kaz" te serijama "Zakon i red" i "The Sopranos", a sa suprugom Jessicom Walter u braku je proveo čak 36 godina. 

Pozamašni dekolte uspješne hrvatske influencerice za svjetlucavo doba godine: "Koja ljepota!''