U 84. godini

Zvijezda kultne serije "Magnum" preminula nakon teške nesreće, tužnu vijest potvrdila je njegova kći: "Volim te tata, brinut ću se za mamu"

Tom Selleck i Roger E. Mosley - 1 Tom Selleck i Roger E. Mosley - 1 Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Selleck i Roger E. Mosley - 1 Tom Selleck i Roger E. Mosley - 2 Tom Selleck i Roger E. Mosley - 3 Roger E. Mosley +0 Roger E. Mosley Galerija

Roger E. Mosley preminuo je u 84. godini nakon teške prometne nesreće zbog koje je ostao paraliziran od vrata prema dolje.

Glumac Roger E. Mosley, koji je najpoznatiji po ulozi pilota Theodorea TC.ja Calvina u kultnoj seriji "Magnum", preminuo je u nedjelju u 84. godini.

Prošli tjedan imao je teško prometnu nesreću u kojoj je ostao paraliziran od ramena na dolje i u kritičnom stanju, a vijest o smrti potvrdila je njegova kći.

"Preminuo je moj otac, vaš prijatelji, vaš trener Mosley i TC iz Magnuma. Bio je okružen obitelji i otišao je u miru. Nikada ne bismo mogli oplakivati takvog nevjerojatnog čovjeka. Mrzio bi da bilo tko plače za njim. Vrijeme je da proslavimo nasljeđe koje je ostavio svima nama. Volim te tata. I ti si mene volio. Srce mi je teško, ali sam jaka. Brinut ću se za mamu koju si volio skoro 60 godina. Dobro si me odgojio i ona je u dobrim rukama. Počivaj u miru", napisala je glumčeva kći na Facebooku.

Mosley je glumio u preko 150 epizoda "Magnuma" s Tomom Selleckom, te se pojavio se i u remakeu serije iz 2018. godine, a tijekom dugogodišnje karijere ostvario je i brojne druge televizijske i filmske uloge.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Manuela Stanić - 13 Manuela Stanić - 4 Manuela Stanić - 1 Manuela Stanić - 2 +20 Manuela Stanić - 3 Celebrity Najzgodnijem muškarcu na svijetu za oko zapela baš Hrvatica, otkrio ga zapis na društvenoj mreži

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Vučković Severina Vučković Severina Vučković Severina Vučković +28 Severina Celebrity Severina nije mogla sakriti što nosi ispod prozirne haljine, a kroz opasne proreze izbacila je i fantastične noge!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene