tužna vijest

Jedan od osnivača benda poznatog po velikim hitovima preminuo u 63. godini nakon duge borbe sa zloćudnom bolešću

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Brian Travers preminuo je u svom domu okružen obitelji, a tužnu vijest na Twitteru je potvrdio njegov bend UB40.

Saksofonist i jedan od osnivača benda UB40, Brian Travers, preminuo je u 63. godini, javljaju britanski mediji. Glazbenik je preminuo u svom domu u britanskom Moseleyju okružen članovima svoje obitelji.

Pogledaj i ovo showbuzz tužna vijest Glumac poznat po sapunici koju je obožavala i domaća publika preminuo u 89. godini, imao je karijeru dužu od pola stoljeća

Još prije nekoliko mjeseci glazbenik je objavio kako mu se vratio tumor na mozgu s kojim se ranije borio, a nakon što je doživio napadaj bio je na drugoj operaciji u dvije godine.

"S velikom tugom javljamo da je preminuo naš kolega, brat, jedan od osnivača benda te glazbena legenda Brian David Travers. Brian je preminuo u nedjelju navečer nakon duge i herojske borbe s tumorom", stoji na službenom Twitter profilu benda UB40.

Travers je iza sebe ostavio suprugu Lesley, kćer Lisu i sina Jamieja. Brojni obožavatelji izrazili su sućut njegovoj obitelji i kolegama iz benda putem društvenih mreža.

Brian Travers je 1978. godine skupa s nekoliko kolega osnovao bend UB40 u Birminghamu. Godinu kasnije održali su svoj prvi koncert, a nije trebalo dugo da postanu jedan od najomiljenijih bendova u Velikoj Britaniji, ali i šire. Singlovi "Red red wine" i "Falling in love with you" osigurali su im prodaju preko 100 milijuna albuma diljem svijeta.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Instagram) Demi Moore (Foto: Getty Images) Demi Moore (Foto: Instagram) +2 Demi Moore (Foto: Profimedia) Celebrity Slavna holivudska ljepotica u tajnosti je stigla u Hrvatsku? Nitko nije ni znao da je tu dok se nije javila na Instagramu

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lejla Filipović Celebrity Lejla Filipović pokazala sestre s kojima je jako bliska, a zbog bolnog gubitka su imale teško odrastanje: "Seke napokon zajedno"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene