tužne vijesti

Bio joj je prva ljubav: Preminuo bivši dečko latino dive, zajedno su bili deset godina

Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) +0 Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Galerija

Jennifer Lopez i David Cruz počeli su hodati kada je ona imala tek 15 godina, on 16, a u vezi su bili desetak godina.

Dugogodišnji dečko latino dive Jennifer Lopez, David Cruz, preminuo je u New Yorku u 52. godini života. Kako javlja TMZ, Cruz je preminuo u subotu u bolnici na Manhattanu nakon problema sa srcem.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 4 "rasturila skroz" Evo kakve su reakcije gledatelja na pobjedničku transformaciju Antonije Šole u J.Lo, dobila je i prigodni nadimak!

Jennifer Lopez i David Cruz počeli su hodati kada je ona imala tek 15 godina, a on 16, a u vezi su bili desetak godina te je pjevačici upravo on bio prva ljubav. Prekinuli su vezu početkom 90-ih godina, u vrijeme kada je Jennifer bila na početku svoje karijere.

Davidova dugododišnja partnerica Isa istaknula je kako je on bio brižan te je bio vrlo otvorena osoba. Kaže kako je bio predan otac svom posinku. "Obožavao je smanom ići u kazalište, a uvijek je sve razgovore završavao rečenicom "volim te", istaknula je Isa.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) +4 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Uživa u izolaciji sa suprugom na egzotičnoj destinaciji: Miljenik žena već 26 godina voli samo nju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene