tužna vijest

Preminuo glumac Charles Grodin koji je gledatelje osvojio u komediji "Beethoven", izgubio je bitku s teškom bolešću

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Charles Grodin je preminuo u 87. godini života, a bolovao je od raka koštane srži. Glumac, koji je najpoznatiji po ulozi u filmu "Beethoven" iz 1992., umro je u svom domu u Wiltonu, na istoku Sjedinjenih Država.

Američki glumac Charles Grodin, koji je najpoznatiji po ulozi u obiteljskoj komediji "Beethoven", preminuo je u 87. godini, izvijestili su američki mediji. 

Grodin je bolovao od raka koštane srži, a umro ju u svom domu u Wiltonu, na istoku Sjedinjenih Država.

Glumac se u svojoj karijeri osim u dva nastavka franšize "Beethoven" pojavio u filmovima "Rosemaryna beba" Romana Polanskog, "Ponoćnoj utrci" gdje mu je kolega bio Robert de Niro" i u remakeu "King Konga" iz 1976. 

Bio je najpoznatiji po komičnim filmovima i serijama, a u svojoj bogatoj karijeri je odigrao više od 50 uloga. Ipak, najveću popularnost mu je donio film "Beethoven" iz 1992. o psu bernardincu s kojim je Grodin dijelio i mjesto na plakatu koji je najavljivao ovu komediju. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Albina Grčić Celebrity Albina se oglasila odmah nakon ispadanja s Eurosonga, evo kakvu je poruku poslala, njezin izraz lica sve govori!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić - 5 +0 Albina Grčić - 2 Zanimljivosti Bijesne reakcije na Albinino ispadanje s Eurosonga: ''Hrvatska je tako opljačkana da boli, tražimo pravdu, ovo je šok!''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene