tužna vijest

U 59. godini preminuo glazbenik koji je nastupao s Oliverom Dragojevićem: "Bili smo uvjereni da će se izvući"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Aljoša Draganić Vrančić preminuo je u 59. godini nakon što je dva tjedna bio na liječenju od koronavirusa u zagrebačkoj bolnici.

Aljoša Draganić Vrančić preminuo je u 59. godini nakon što se liječio od koronavirusa u zagrebačkoj Klinici za infektzivne bolesti Fran Mihaljević. 

Aljoša je bio klavijaturist benda Dupini koji je više od 20 godina nastupao s pokojnom glazbenom legendom Oliverom Dragojevićem. Kako piše Jutarnji list, Vrančić je bio posljednjih 14 dana u bolnici, a zbog svog zdravstvenog stanja nije mogao biti ni u Veloj Luci na koncertu u čast Oliveru. 

Njegovi prijatelji i kolege su vjerovali da će se izvući, no nažalost nije se uspio izboriti s bolešću. "Aljošu znam skoro od početaka svoje karijere, ispreplitali su nam se putevi i često smo se viđali. Družili smo se godinama, a u posljednje vrijeme još više jer smo skupa radili koncerte posvećene Oliveru. Nažalost, druženja i planove za daljnje svirke prekinula je njegova bolest koja je bila jača", ispričala je Zorica Kondža za Jutarnji list. 

"U svakom slučaju, dobar prijatelj i neće ga biti lako zamijeniti u Dupinima. Sve ovo je nerealno, svi smo bili uvjereni da će se Aljoša izvući jer niti je bio star niti je imao nekih kroničnih bolesti", rekao je glazbenik Ante Gelo. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Vesna Dragojević - 1 Vesna Dragojević - 2 Vesna Dragojević - 3 +0 Vesna Dragojević inMagazin Vesna Dragojević odala što njezinom suprugu Oliveru ne bi bilo drago da vidi, a i što je njoj i dalje teško: "Ne znam kad ću to moći"

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Oliver i Vesna Dragojević (Tino Juric/PIXSELL) +0 Oliver Dragojević (FOTO: Zeljko Mrsic/PIXSELL) Celebrity Vinuo se među zvijezde, no ostao je prizeman do kraja života, a zadnje riječi koje je uputio obožavateljima najbolje opisuju kakav je bio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene