Julijana Lula Živojinović preminula je nakon kratke bolesti što je potvrđeno i na Instagramu njezinog supruga, preminulog glumca Velimira Bate Živojinovića.

Galerija


Udovica srpskog glumca Velimira Bate Živojinovića, Julijana Lula Živojinović, preminula je u Beogradu nakon kratke bolesti.

Vezani članci Zastave spuštene na pola koplja na srednjoj školi koju je pohađala ubijena učenica - 2 Mali Lošinj subotu i nedjelju proglasio danima žalosti, zastave se spuštaju na pola koplja, a na javnim mjestima neće biti kulturnih ili zabavnih događaja Gotovo 100 djece preminulo od ebole (Foto: AFP) Epidemija ebole širi se velikom brzinom: Smrtnost raste, broj zaraženih sve veći

"Poslije kratke i teške bolesti danas je preminula naša draga majka, sestra i baka Lula. Njezina vedra duša, njezina snaga i optimizam učinila bas je boljim ljudima. Sada nas negdje gore sa svojim Batom pazi i čuva", piše na Instgram profilu preminulog glumca.

Podsjetimo, legendarni glumac preminuo je krajem svibnja 2016. godine u Beogradu nakon što mu se ranije tog mjeseca pogoršalo zdravstveno stanje.

Bata se dugo borio s teškom bolešću zbog koje mu je amputirana i noga, a radilo se o jednom od najuspješnijih glumaca u povijesti bivše Jugoslavije. Iza sebe je tada ostavio suprugu Julijanu, sina Miljka, kćerku Jelenu i šestero unučadi.

Bata je preminuo u bolnici Sveti Sava u kojoj je završio i 4 godine ranije kada je doživio moždani udar.

U jednom od intervjua, Bata je otkrio kako je voljenu suprugu ugledao u blizini svog kazališta, jer je ona živjela u blizini te mu se odmah svidjela. Ipak, njoj je tada bilo 17, a njemu 24. Unatoč tome, par se s vremenom zbližio i zaljubio, a kako je glumac sam priznao "trebale su mu godine za udvaranje, dok je sve ostalo išlo puno brže".

Par se vjenčao 1960. godine, a sada svoju veliku ljubav mogu nastaviti na nekom drugom, ljepšem mjestu... 

Novopečeni domaći par otkrio hoće li Božić provesti zajedno i koji to poklon on ne smije dobiti