Počivala u miru!

Obožavani balkanski par sada je zajedno na nebu: Godinama joj se udvarao, jer je bila puno mlađa, a onda su se zaljubili

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Bata i Lula Živojinović Lula Živojinović +0 Lula Živojinović Galerija

Julijana Lula Živojinović preminula je nakon kratke bolesti što je potvrđeno i na Instagramu njezinog supruga, preminulog glumca Velimira Bate Živojinovića.

Udovica srpskog glumca Velimira Bate Živojinovića, Julijana Lula Živojinović, preminula je u Beogradu nakon kratke bolesti.

Pogledaj i ovo showbuzz Tužna vijest Preminula baka Yetta iz serije 'Dadilja'

"Poslije kratke i teške bolesti danas je preminula naša draga majka, sestra i baka Lula. Njezina vedra duša, njezina snaga i optimizam učinila bas je boljim ljudima. Sada nas negdje gore sa svojim Batom pazi i čuva", piše na Instgram profilu preminulog glumca.

Podsjetimo, legendarni glumac preminuo je krajem svibnja 2016. godine u Beogradu nakon što mu se ranije tog mjeseca pogoršalo zdravstveno stanje.

Bata se dugo borio s teškom bolešću zbog koje mu je amputirana i noga, a radilo se o jednom od najuspješnijih glumaca u povijesti bivše Jugoslavije. Iza sebe je tada ostavio suprugu Julijanu, sina Miljka, kćerku Jelenu i šestero unučadi.

Bata je preminuo u bolnici Sveti Sava u kojoj je završio i 4 godine ranije kada je doživio moždani udar.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Velimir Bata Živojinović (@batazivojinovic) on

U jednom od intervjua, Bata je otkrio kako je voljenu suprugu ugledao u blizini svog kazališta, jer je ona živjela u blizini te mu se odmah svidjela. Ipak, njoj je tada bilo 17, a njemu 24. Unatoč tome, par se s vremenom zbližio i zaljubio, a kako je glumac sam priznao "trebale su mu godine za udvaranje, dok je sve ostalo išlo puno brže".

Par se vjenčao 1960. godine, a sada svoju veliku ljubav mogu nastaviti na nekom drugom, ljepšem mjestu... 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jagoda Kumrić i Konstantin Haag Jagoda Kumrić i Konstantin Haag Jagoda Kumrić i Konstantin Haag Jagoda Kumrić i Konstantin Haag +4 Konstantin Haag Celebrity Novopečeni domaći par otkrio hoće li Božić provesti zajedno i koji to poklon on ne smije dobiti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene