Hrabra ljepotica

Izgubila bitku s opakom bolesti: U 33. godini preminula bivša misica, tužnu vijest objavio njezin brat

Dijana Milojković (Foto: Instagram) Dijana Milojković (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Dijana Milojković (Foto: Instagram) Dijana Milojković (Foto: Instagram) Dijana Milojković (Foto: Instagram) Dijana Milojković (Foto: Instagram) Dijana Milojković (Foto: Instagram) +0 Dijana Milojković (Foto: Instagram) Galerija

Poznata Miss Europe 2014. godine Dijana Milojković preminula je nakon godina teške borbe s rakom.

Tužne vijesti stižu iz susjedne Srbije.

Kako prenose tamošnji mediji, poznata Miss Europe 2014. godine Dijana Milojković preminula je nakon duge i teške bolesti, i to u 33. godini života.

Gašenje njezina premladog života potvrdio je i njezin neutješni brat Miloš Milojković statusom na Instagramu. "Počivaj u miru, sestro", kratko je napisao uz njezinu fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DIJANA MILOJKOVIC ® (@dijanaslife) on

Podsjetimo, Dijana se više od dvije godine borila sa rakom, a prije mjesec dana odjeknula je vijest kako se on proširio te kako joj je hitno potrebna krv. Također, prelijepa misica postala je veliki motivacijski govornik ljudima koji imaju slične borbe i kojima je na taj način ulijevala nadu.

Upravo zato njezina je smrt potresla mnoge, pa i njezina bivšeg dečka Stefana Karića, koji je napisao poduži status kako bi se oprostio od nje.

"Imala je ona i previše problema. Samo, eto, nekim čudom ih je kontrolirala i zadržavala u sebi. Ponekada se osjećala jako loše, a ipak je hodala uspravno i ponosno, rijetko tko je mogao i naslutiti da joj nešto fali. Uvjerena da kad-tad mora doći bolje vrijeme, a ako slučajno i ne dođe, nema veze. Prošla je kroz život baš onako kako treba! Borbeno, u stilu kraljice!"

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DIJANA MILOJKOVIC ® (@dijanaslife) on

"Hvala ti na svim danima provedenim sa tobom, hvala ti za svaki osmijeh, za svaku suzu, za svako dobro jutro i laku noć! Nikada te neću zaboraviti i prestati voljeti, vidimo se u nekom drugom životu, u to sam siguran! I da znaš da si ti za mene pobjednik ove borbe! Počivaj u miru, Dijana moja. Zauvijek tvoj Stefan", poručio joj je.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston, Brad Pitt (FOTO: Getty) Jennifer Aniston i Brad Pitt (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston i Brad Pitt (Foto: Profimedia) Pitt i Aniston (Foto: Profimedia) +5 Brad Pitt, Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Celebrity Evo zašto bi se Jennifer Aniston i Brad Pitt razveli i da se nije pojavila Angelina Jolie

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene