Nakon teške bolesti

Zvijezda britanske komedije preminula u 85. godini, vijest potvrdio njezin agent

Sheila Steafel (Foto: Youtube screenshot) Sheila Steafel (Foto: Youtube screenshot) Youtube screenshot 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Sheila Steafel (Foto: Youtube screenshot) +0 Sheila Steafel (Foto: Youtube screenshot) Galerija

Sheila Steafel preminula je nakon borbe s leukemijom.

Glumica i zvijezda brojnih komedija Sheila Steafel preminula je u 85. godini života nakon borbe s dugom i teškom bolešću.

Pogledaj i ovo showbuzz Uživa u životu Još jedna u nizu senzacionalnih fotki 54-godišnje glumice, u badiću pokazala nikad bujniji dekolte

Vijest o njezinoj smrti na Twitteru je objavio njezin agent Barry Langford.

"U velikoj tuzi mogu službeno potvrditi da je naša multi-talentirana klijentica Sheila Steafel preminula nakon hrabre borbe s leukemijom. Sheila je bila velikanka komedija i jako će nam nedostajati", napisao je Barry.

Sheala je desetljećima svojim ulogama i izvedbama uveseljevala publiku ispred malih ekrana, u kazalištima i radijske slušatelje. 1960. godine pojavila se u skeč šou Davida Frosta "The Frost Report", pojavila se u i komedijama Davea Allena "At Large", u televizijskom šou "The Kenny Everett" i "Sykesu".

Nastupala je na festivalima u Edinburghu, londonskim kazalištima, a njezin vlastita emisija emitiraja se na popularnoj televizijskoj mreži Channel 4.

Sheila je rođena 26. svibnja 1935. godine u Johannesburgu, u Južnoj Africi. Od 1958. do 1964. godine bila je udana za glumca Harryja H.-a Corbetta.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević (Foto: Instagram) +7 Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Celebrity Ponosna mama Nives objavila Oliverovu fotku i sve raznježila: "Baš me briga za cijeli svijet"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene