Velika tuga

Teški trenuci u životu naše bivše misice Ivane Paris: Iznenada je preminula njezina mlađa sestra

Ivana Paris Ivana Paris DNEVNIK.hr 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Paris Ivana Paris - 3 Ivana Paris Jelena Urukalo, Sandi Cenov, Ivana Paris i Vedrana Linardić Ivana Paris i Vedrana Linardić Ivana Paris Ivana Paris Ivana Paris Ivana Paris (Foto: PR) Ivana Paris (Foto: PR) +0 Ivana Paris - 6 Galerija

Preminula je Nikita Paris, sestra bivše Miss Universe Ivane Paris.

Obitelj bivše Miss Universe Hrvatske, 38-godišnje Ivane Paris proživljava jedne od najtežih i najtužnijih dana u životu nakon što je preminula njezina mlađa sestra Nikita Paris.

Pogledaj i ovo Renata Lovrincević 2000. Koju vi posebno pamtite? Pogledajte kako su izgledale naše misice sve od 1998. do danas, primijetit ćete da se nešto otada itekako promijenilo!

31-godišnja Nikita preminula je 17. listopada, a tužna je vijest objavljena na internetskoj stranici osmrtnica, gdje je obitelj zamolila za tihu sućut, a uzrok njezine smrti zasad nije poznat.

Samo dan prije svoje smrti Nikita je na profilu na Facebooku objavila fotografiju uz koju je napisala da uživa u kavi i sunčanom danu te je napisala da uskoro dolazi u Zagreb.

Poznato je da je završila Školu primijenjene umjetnosti i dizajna te da je pohađala Tekstilno-tehnološki fakultet u Zagrebu.

U vrijeme kada je Ivana ponijela titulu misice Nikita je imala tek 11 godina i bila je sretna što je baš njezina starija sestra ponijela laskavu titulu. Ostalo je zapamćeno njezino srčano navijanje, a Ivana je u jednom od intervjua za Večernji list otkrila nekoliko detalja o njoj.

Ispričala je kako se Nikita ponosi njome i da joj tu i tamo ukrade šminku i da voli nositi njezine cipele.

Ivana je poznata i po sudjelovanju u reality showu "Farma", u kojem se zaljubila u bivšeg mistera Hrvatske Dinu Bubičića, s kojim se i bila vjenčala. Međutim, u lipnju prošle godine objavili su vijest da se rastaju i da će njihovi sinovi Leonid i Noel živjeti s majkom.

Razvodu nije presudila treća osoba, već sve učestalija razilaženja u razmišljanjima i u svakodnevnim životnim situacijama. Iako su nekoliko puta pokušali pronaći kompromis, ponajviše zbog djece, u tome nisu uspjeli, pa je Ivana zatražila razvod još početkom 2019 godine.

"Nismo uspjeli kao ljubavni par, ali vjerujem i sigurna sam da ćemo uspjeti kao roditelji. Jer nam je sreća djece, i njemu i meni, na prvom mjestu. Bilo je svakakvih planova i da idemo van živjeti, ali na kraju to nije zaživjelo, ja se ne mogu maknuti iz ove Lijepe Naše. Svakodnevne stvari, jednostavno smo počeli gledati drugačije na sve, apsolutno sve i vidjeli da nema smisla. Nema smisla gurati negdje gdje ne ide", rekla je tada bivša Miss Universe za IN magazin.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Celebrity Legendarni Čombe postao otac i objavio prvu fotku s bebicom koja je na svijet stigla već prije nekoliko dana!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Alec Baldwin (Foto: Instagram) Hilaria i Alec Baldwin (Foto: Instagram) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) +8 Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Celebrity Kako je došlo do nesreće u kojoj je Baldwin ubio i ranio kolege na setu? Objavljene su prve fotografije i video s mjesta tragedije!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene