veliki gubitak

Marina Tucaković preminula u 68. godini: Autorica nekih od najvećih domaćih hitova izgubila je bitku s teškom bolesti

Slavko Tucaković - 2 Slavko Tucaković - 2 DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Slavko Tucaković - 2 Goran Bregović, Severina, Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Marina Tucaković (FOTO: Pixell) +0 Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Galerija

Marina Tucaković preminula je u bolnici gdje je provela posljednje dane nakon što joj se pogoršalo zdravstveno stanje.

Legendarna autorica i hitmejkerica Marina Tucaković izgubila je bitku s teškom bolesti i preminula u dobio od 67 godina, javlja Nova.rs.

Pogledaj i ovo Zana Nimani - 8 Povukla se iz javnosti Sjećate li se Zane koja je pjevala hitove poput ''Dodirni mi koljena''? Evo gdje je danas!

Posljednje dane provela je u KBC Dragiša Mišović gdje je prebačena nakon što joj se u utorak naglo pogoršalo zdravstveno stanje.

Marini je početkom 2018. godine dijagnosticiran zloćudni karcinom dojke.

Njezin sin Milan Laća Radulović je proteklog tjedna na društvenim mrežama otkrio kako je jako loše i da je rak dojke s kojim se bori već nekoliko godina uznapredovao.

"Rak s metastazama na jetri. Plućima. Mozgu. Kostima", napisao je na svom profilu na Twitteru.

Prethodno je također putem društvenih mreža u očaju zatražio pomoć jer se Marina gušila i što prije joj je bio potreban liječnik.

Njezino loše stanje tada je potvrdio i suprug Aleksandar Radulović Futa.

"Marina ne može pričati, ne osjeća se dobro. Oprostite, ali nisam u stanju govoriti", rekao je za Kurir.

Unatoč dugogodišnjoj borbi, Marina do kraja nije gubila pozitivan stav, a nedavno se prvi put u javnosti pojavila bez perike nakon što je ostala bez kose.

Marina je rođena je u Beogradu i iza sebe ima karijeru kakvu je malo tko uspio ostvariti. Autorica je nekih od najpoznatijih hitova s ovih prostora i napisala je pjesme za Severinu, Olivera, Mišu, Magazin, Zdravka Čolića i brojne druge zvijezde.

Neke od hit pjesama koje su izašle iz njezina pera su "Tri sam ti zime šaptala ime", "Što to bješe ljubav, "Malo mi je jedan život s tobom", "Tridesete" Severine i mnoge, mnoge druge.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene