Preminula Vernita Lee, majka voditeljice Oprah Winfrey.

Galerija


Slavna voditeljica i televizijska producentica Oprah Winfrey proživljava jedne od najtežih dana u životu, nakon što joj je preminula majka Vernita Lee u 84. godini života, s kojom u životu nije imala jednostavan odnos.

Vezani članci Princ Harry - 2 Princ Harry progovorit će o teškoj temi, rijetko koga to neće dirnuti kao i prizori drugih zvijezda na rubu suza Princ Harry Princ Harry najavio novi veliki projekt koji nitko nije očekivao, ali što će kraljevska obitelj nakon svega reći na to?

Vernita je preminula na Dan zahvalnosti u svom domu u Milwaukeeu, potvrdila je obitelj magazinu People.

Vernita koja je rođena 2. svibnja 1935. godine, tijekom života je radila kao spremačica. Iza nje su ostale kćeri Oprah i Patricia Amanda Faye Lee, a kćer Patricia Lee Lloyd preminula je 2003. godine, a sin Jeffrey Lee 1989. godine.

Zbog svog posla nije bila u mogućnosti odgajati Oprah koju je baka odgajala sve do šeste godine života.

"Pitala sam se... Što je to majka? Što bi trebali osjećati prema vlastitoj majci?", izjavila je jednom prilikom popularna voditeljica. Ipak, odnos s majkom je izgladila u vlastitoj emisiji 1990. godine, kada su se pomirile. Nakon toga Oprah je majku uzdržavala u mirovini.

Glasnogovornik obitelji izjavio je kako je Vernita sahranjena na privatnom pogrebu, a sama Oprah se o tužnom događaju nije oglasila.

Zvijezda "Igre prijestolja" vara suprugu s ruskom manekenkom, ona je objavila njegovu golu fotku?

Oni se za svoje bolje sutra bore na nešto teži način: Zvijezde pjevale za mlade bez roditeljske skrbi!

Hrvatski Davis Cup izbornik trenirao je samo tenisačice dok se u jednu nije fatalno zaljubio