Tužni dani

Slavna voditeljica i jedna od najmoćnijih žena na svijetu suočava se s teškim gubitkom

Oprah Winfrey (Foto: Getty Images) Oprah Winfrey (Foto: Getty Images) Getty Images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Oprah Winfrey (Foto: Getty Images) Oprah Winfrey (Foto: Getty Images) Oprah Winfrey (Foto: Getty Images) Oprah Winfrey (Screenshot Instagram) Oprah Winfrey (Foto: Getty Images) Oprah Winfrey (Foto: Getty Images) +0 Oprah se kandidira za predsjednicu? (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija

Preminula Vernita Lee, majka voditeljice Oprah Winfrey.

Slavna voditeljica i televizijska producentica Oprah Winfrey proživljava jedne od najtežih dana u životu, nakon što joj je preminula majka Vernita Lee u 84. godini života, s kojom u životu nije imala jednostavan odnos.

Pogledaj i ovo Oprah Winfrey - 5 Rustikalan štih Oprah Winfrey pokazala je djelić svoga raskošnog doma, za njega je dala nevjerojatnih 50 milijuna dolara!

Vernita je preminula na Dan zahvalnosti u svom domu u Milwaukeeu, potvrdila je obitelj magazinu People.

Vernita koja je rođena 2. svibnja 1935. godine, tijekom života je radila kao spremačica. Iza nje su ostale kćeri Oprah i Patricia Amanda Faye Lee, a kćer Patricia Lee Lloyd preminula je 2003. godine, a sin Jeffrey Lee 1989. godine.

Zbog svog posla nije bila u mogućnosti odgajati Oprah koju je baka odgajala sve do šeste godine života.

"Pitala sam se... Što je to majka? Što bi trebali osjećati prema vlastitoj majci?", izjavila je jednom prilikom popularna voditeljica. Ipak, odnos s majkom je izgladila u vlastitoj emisiji 1990. godine, kada su se pomirile. Nakon toga Oprah je majku uzdržavala u mirovini.

Glasnogovornik obitelji izjavio je kako je Vernita sahranjena na privatnom pogrebu, a sama Oprah se o tužnom događaju nije oglasila.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić podržala humanitarnu akciju Korak u život (Foto: Dnevnik.hr) Brojne domaće zvijezde podržale su humanitarnu akciju Korak u život (Foto: Dnevnik.hr) +0 Guliano podržao humanitarnu akciju Korak u život (Foto: Dnevnik.hr) inMagazin Oni se za svoje bolje sutra bore na nešto teži način: Zvijezde pjevale za mlade bez roditeljske skrbi!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Željko Krajan i Polona Hercog (Foto: Instagram) Željko Krajan i Polona Hercog (Foto: Instagram) Željko Krajan i Polona Hercog (Foto: Instagram) Željko Krajan i Polona Hercog (Foto: Instagram) +1 Željko Krajan i Polona Hercog (Foto: Instagram) Celebrity Hrvatski Davis Cup izbornik trenirao je samo tenisačice dok se u jednu nije fatalno zaljubio

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene