Dirljiv oproštaj

Kontroverzna glumica objavila tužnu vijest: "Prerano nas je napustila, srce mi je slomljeno"

Amber Heard i Andy Muschietti (Foto: Profimedia) Amber Heard i Andy Muschietti (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Amber Heard i Andy Muschietti (Foto: Profimedia) Amber Heard (Foto: AFP) Amber Heard (Foto: Profimedia) Amber Heard (Foto: Profimedia) Amber Heard (Foto: AFP) +0 Johnny Depp i Amber Heard (Foto: Getty Images) Galerija

Amber Heard podijelila je sa svojim obožavateljima vijest o smrti svoje majke Paige Heard.

Holivudska glumica, poznata i po turbulentnom i nasilnom braku s Johnnyjem Deppom, 34-godišnja Amber Heard u dirljivoj je objavi na društvenim mrežama s obožavateljima podijelila vijest da je njezina majka Paige Heard preminula.

Pogledaj i ovo showbuzz Koja je koja? Mama i kćer koje su zaludile Instagram - možete li izabrati?

Amber je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira s majkom kao mlada djevojka i kao malena djevojčica i od nje se oprostila riječima posvećenima samo njoj.

"Srce mi je slomljeno i očajna sam zbog gubitka svoje majke Paige Heard. Prerano nas je napustila, ostavljajući nam u sjećanju svoju lijepu i nježnu dušu. Zauvijek će nam nedostajati iz dubine naših srca. Njezino iskreno, otvoreno srce učinilo ju je najljepšom ženom koju sam ikad poznavala. Teško je zamisliti, a još teže reći, ali osjećam se istinski sretnom što sam bila njezina kći i dobila dar njezine svjetlosti kojom me obasjavala gotovo 34 godine. Ovo je nevjerojatno bolno vrijeme, ali podsjeća me da nas ljubav sve nadživljava. Dobrota, podrška i velikodušnost koje smo moja sestra Whit i ja dobile od prijatelja i obitelji spasile su nam dušu", napisala je Amber u podužem statusu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

Amber su odgajali majka Paige i otac David u teksaškom Austinu, no ona se na kraju pobunila protiv njihovih konzervativnih stavova i preselila se u New York kako bi se bavila manekenstvom, prije nego što je otišla u Los Angeles i pronašla svoje mjesto u filmskoj industriji.

Jedna od posljednjih fotografija koju je Amber objavila s majkom je ona od 8. ožujka iliti Međunarodnog dana žena, na kojoj je i njezina sestra Whit.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Owen Wilson (Foto: Profimedia) Celebrity Igra uloge divnog roditelja, no 18-mjesečnu kćer ne želi upoznati: Dugogodišnju curu tražio i test očinstva

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene