Kći Neda LeDouxa preminula je od posljedica gušenja u obiteljskom domu u Kansasu.

Galerija


Popularni američki country-pjevač i skladatelj Ned LeDoux proživljava najteže dane u životu nakon što je njihova 2-godišnja kći Haven preminula u njihovu domu na sjeveru Kansasa.

Vezani članci Dalibor Čolak i Marin Opačak U teškoj prometnoj nesreći u gorućem automobilu poginula studentica (20): Čak 11 godina kasnije izrečena nepravomoćna presuda Automobilom se zabio u terasu kafića - 2 Vozač automobilom uletio na terasu kafića: "Čule smo prasak. Prizor je bio strašan"

Vijest koja im je slomila srca Ned i njegova supruga Morgan podijelili su s javnošću na društvenim mrežama tjedan dana nakon što se tragedija dogodila.

"Ned i Morgan s velikom tugom obavještavaju prijatelje i obožavatelje da je njihova 2-godišnja kći Haven preminula od posljedica gušenja 20. listopada u njihovu domu. Obitelj LeDoux cijeni vašu ljubav i potporu i moli za privatnost", piše u Nedovoj objavi na Facebooku.

Hitna pomoć u njihov je dom stigla ubrzo nakon poziva, ali pokušaji spašavanja djevojčice, nažalost, nisu uspjeli, a prema pisanju američkih medija, ostali detalji nesreće nisu poznati.

Haven je proslavila drugi rođendan prije samo mjesec dana, a obitelj je na društvenim mrežama podijelila fotografije s proslave. Osim nje, Ned i Morgan imaju sina Bransona, a u braku su 11 godina. 

Je li konačno pronašla pravog? Zvijezda hit-filma snimljena kako ljubi misterioznog muškarca