Nives Ivanišević na Instagramu se oprašta od majke Vesne.

Galerija


Radijska voditeljica i supruga Gorana Ivaniševića, 38-godišnja Nives Ivanišević dirljivim i emotivnim statusom se oprostila od svoje majke Vesne.

Vezani članci Nives Ivanišević Nives Ivanišević objavila je fotografiju na kojoj je slučajno pokazala novu tetovažu, svi se pitaju što znači Nives i Goran Ivanišević - 2 Nives Ivanišević objavila novu fotografiju s mužem Goranom, dobili su zanimljive usporedbe i komentare!

"Ima jedna žena... Koja nikad nikom ništa loše nije napravila. Koja je uvijek sve stavljala ispred sebe. Koja je bila podrška u svim trenucima i uvijek tražila ono dobro u ljudima, čak i kad nitko drugi to nije mogao vidjeti u njima. Borila se stalno za pravdu i za malog čovjeka, nije mogla podnijeti tuđu patnju i bol, radije bi to preuzela na sebe. A kao mama... Puuuuna kuća smijeha, puna kuća sreće, stalna pažnja usmjerena na centar svijeta (mene i brata).

Ona mama za koju možeš reći: e, da je barem to moja mama. E, pa bila je moja (naša) i samo moja (naša) i ostavila mi je toliko lijepih uspomena, da živim tri života, i dalje bih se mogla sjećati lijepih stvari. Zato glava gore, kao što bi ona to voljela i tražila od mene i ako me nešto naučila, to je da budem jaka i kad se lomim. Sreću je uvijek tražila u malim stvarima i veselila se iskreno kao dijete. Sreća drugih njoj je bila lajtmotiv života. Hvala. Hvala što si bila baš moja mama, što si baš moj život učinila takvim da ga nikad ne bi mijenjala ni s kim. Ti si sve. Kraljica, majka, žena uzor. I kako bi rekle sve ove jake koje volim i znam: Putuj, Mamice! Volim te", napisala je Nives uz fotografiju majke Vesne koja u naručju drži unuka Olivera i dirnula mnoge.

Njezini su joj prijatelji i pratitelji u komentarima uputili brojne riječi utjehe i sućuti. 

"Naša divna Vesnica", "Iskreno saučešće sada imaš svoga anđela dok god budeš živjela", "Bez mame nikad više neće biti isto. Mama je imenica koja nema zamjenicu", "Drži se, Nives", "Uvijek ću je se rado sjetiti", neke su od poruka koje je dobila. 

Gdje je nestao ljepotan koji je bio velika zvijezda 90-ih? Bliži se 50., a uz pokoju sijedu, i dalje je zgodan