Tužna vijest

Svima je bila draga: U 87. godini preminula glumica serije "Seks i grad" i filma "Igre gladi"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lynn Cohen preminula je u 87. godini, a vijest je za medije potvrdio njezin glasnogovornik.

Američka glumica Lynn Cohen kojoj je najveću slavu donijela uloga ukrajinske kućne pomoćnice Magde u kultnoj seriji "Seks i grad" preminula je u 87. godini života.

Pogledaj i ovo Kim Cattrall vraća se! Evo tko je u stvarnom životu partner Samanthe iz Seksa i grada: "Imamo lijep život i zahvalna sam na tome"

Vijest je potvrdio njezin glasnogovornik, a vijest su prenijeli tamošnji mediji.

Lynn je rođena 1933. godine u Missouriju, a osim u popularnoj seriji snimila je desetke filmova, a ostvarila je i uspješnu karijer u Broadwayju. Imali smo priliku gledati ju u filmu Stevena Spielberga "Munich", isto kao u filmovima "The Hunger Games: Catching Fire", "Across the Universe", "Eagle Eye", "They Came Together", "Synecdoche, New York" i brojnim drugima.

U seriji "Seks i grad" glumila je od treće sezone Mirandinu kućnu pomoćnicu i to sve do šeste sezone, isto kao i u prvom nastavku istoimenog filma.

  1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Judd (Foto: Getty Images) Ashley Judd (Foto: Getty Images) Ashley Judd (Foto: Getty Images) Ashley Judd (Foto: Getty Images) +2 Ashley Judd (Foto: Getty Images) Celebrity Slavnu glumicu napali jer više ne nalikuje na sebe, ona im nije ostala dužna: "Treba vas biti sram"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene