Glumica Ann Morgan Guilbert izgubila je bitku s rakom i preminula u 88. godini života.


Glumica Ann Morgan Guilbert, koja se proslavila ulogom bake Yette u seriji 'Dadilja', preminula je u 88. godini života nakon druge borbe s rakom. Vijest o smrti potvrdila je njezina kći Nora Eckstein.

Vezani članci Kathleen Turner (Foto: Profimedia) Nekad je lijepim licem i plavim uvojcima obarala s nogu, ali onda su bolest i godine učinile svoje Miroslava Duma (Foto: Instagram) Moćna Ruskinja koja uspjehom fascinira svijet šokirala objavom: ''Rekli su mi da imam 7 mjeseci života''

Mnogi je pamte kao zaboravljivu i simpatičnu baku Yettu iz popularne serije u kojoj se između 1993. i 1999. godine pojavila u 56 epizoda.

Osim toga, jedna od njezinih važnijih uloga jest uloga MIllie Helper u 'Dick Van Dyke Showu'. Glumila je i u mnogim filmovima i serijama, a imala je i zapaženu karijeru na Broadwayu.

Prvi puta se udala za Georgea Ecksteina s kojim je bila u braku od 1951. do 1966. godine, a s njim u braku dobila je dvije kćeri, Noru Eckstein i Hallie Todd. Drugi brak je bio s Guyjem Raymondom s kojim je bila sve do njegove smrti 1997. godine.