teški trenuci

Članica legendarnog benda The Kelly Family preminula nekoliko dana prije svog rođendana, vijest potvrdila njezina obitelj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Barby Kelly, čije je pravo ime bilo Barbara Ann, umrla je nekoliko dana prije svog 47. rođendana, a njezina obitelj vijest je objavila na njihovu službenom profilu na Instagramu.

Jedan od najpopularnijih bendova 90-ih godina The Kelly Family objavio je tužnu vijest da je preminula njihova članica Barby Kelly u 47. godini. 

"Naša voljena sestra Barby preminula je nakon kratke bolesti.  U ovom trenutku nećemo davati nikakve daljnje izjave dok tugujemo zbog ovog golemog gubitka. Barby će nam jako nedostajati i nosit ćemo je u srcima i sjećanju zauvijek. Hvala vam na vašim mislima i molitvama", napisali su na službenom profilu na Instagramu. 

Barby je preminula nekoliko dana prije svog 47. rođendana, koji je trebala proslaviti 28. travnja. Inače, njezin brat Jimmy je 2013. u otvorenom pismu javnosti otkrio da je ona dugo vodila borbe sa psihičkim problemima zbog kojih nije mogla voditi samostalan život. 

"Ne može se sama brinuti o sebi, mora biti pod stalnim nadzorom... Život u središtu pozornosti nije bio dobar za nju", rekla je svojedobno i Patricia, sestra glazbenice čije je pravo ime bilo Barbara Ann. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Family (@thekellyfamilyofficial)

Zbog mentalne bolesti Barby se prije 20 godina odlučila povući iz javnosti. Ona je u nekad popularnom bendu, koji su obožavali i Hrvati, svirala udaraljke i gitaru, a ponekad je s braćom i sestrom nastupala i pomagala im u nastanku njihovih albuma. 

Popularna američka glazbena skupina irskog porijekla glazbenu je karijeru počela 70-ih godina uličnim koncertima koje su imali diljem Europe. No braću i sestre Angela, Paddyja, Patriciju, Maite, Kathy, Barby, Johna, Jimmyja i Joeyja proslavio je 1994. album "Over the Hump". 2017. su se vratili na glazbenu scenu s albumom ''We Got Love'' kada su održali turneju po Europi. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: AFP) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: AFP) +0 Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Celebrity Zadnji brak propao mu je zbog kontroverzne vjere, a nakon devet godina samoće osvojila ga je puno mlađa kolegica s kojom više ne krije vezu

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Suri Cruise slavi 13. rođendan (Foto: Profimedia) Suri Cruise slavi 13. rođendan (Foto: Profimedia) Suri Cruise (Foto: Profimedia) Tom Cruise i Suri (Foto: Profimedia) +4 Suri Cruise (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bila je najfotografiranije dijete u Hollywoodu, no odrasla je daleko od otuđenog oca i naslijedila najbolje od prelijepe mame

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene