U 79. godini

Jedna od prvih Bond djevojaka bila je u dva misteriozna braka, a umrla je tiho u svom domu u Parizu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Claudine Auger bila je jedna od prvih Bondovih djevojaka, a prošlog četvrtka izgubila je bitku s teškom bolešću.

Glumica Claudine Auger preminula je u 79. godini u svom domu u Parizu.

Pogledaj i ovo Aaron Taylor-Johnson posjetio naš otok Ovi vrući prozori novog Jamesa Bonda snimljeni su u Hrvatskoj, a obišli su cijeli svijet!

Kako je potvrdila njezina agencija Time Act, glumica je izgubila dugogodišnju bitku s teškom bolešću prošlog četvrtka, a ostat će zauvijek zapamćena kao jedna od prvih Bondovih djevojaka u četvrtom filmu "Thunderball" o slavnom tajnom agentu iz 1965. godine u kojem je ona ubila negativca, a ne Bond.

Radi se o prvoj Francuskinji koja je dobila priliku utjeloviti djevojku slavnog agenta 007, a zanimljivo, ta je uloga prvotno bila napisana za Talijanku.

Ipak, Claudine je toliko impresionirala filmsku ekipu na audicijama da su to odlučili promijeniti. No njezin je glas kasnije u montaži zamijenjen glasom njemačke glumice.

Osim glumom, Claudine se bavila i modelingom, a 1958. bila je i Miss Francuske. Na svjetskom izboru izabrana je za Prvu pratilju.

Sa svega 18 godine glumica se udala za tada 43-godišnjeg redatelja Pierra Gaspard-Huita, no ne zna se kada su se točno razveli.

U drugi brak ušla je s britanskim biznismenom Peterom Brentom, a s njim se vjenčala negdje u 80-ima. 1991. godine par je dobio kći Jessicu Caludine, a ostali su zajedno do njegove smrti 2008. godine.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) +0 Princ Andrew i kraljica Elizabeta II. (Foto: AFP) Celebrity Još jedna "pljuska" kraljice opuštenoj Meghan: "Vraćajte se kući i na posao!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene