Leanza Cornett titulu Miss Amerike je osvojila 1992. godine, a vijest o njezinoj smrti potvrdio je bivši suprug s kojim ima djece.

Galerija


Bivša američka misica Leanza Cornett preminula je u 50. godini života, a tužne vijesti za medije je potvrdio njezin bivši suprug Mark Steines, kao i organizacija "The Miss America".

Vezani članci Slika nije dostupna Kira Kazantsev - misica s neobičnim talentom! Slika nije dostupna Potpuno zbunjena Miss: Nije ni 'skužila' da su prozvali njezino ime!

Službeni uzrok smrti nije otkriven, a na Facebooku su joj sredinom listopada mnogi pisali kako je Cornett zadobila teške ozljede glave te je bila na hitnoj operaciji.

"S velikom tugom javljamo da nas je napustila voljema miss Amerike i prijateljica Leanza Cornett. Leanza je imala vedar duh i osmijeh koji je bio zarazan. Znamo da je puno značila svima vama i shrvani smo njezinom iznenadnom smrću", istaknuli su iz organizacije te su izrazili sućut njezinoj obitelji.

Leanza je odnijela pobjedu na natjecanju za Miss Amerike 1992. godine, nakon čega se okušala i u glumačkim vodama. Glumila je u nekoliko poznatih serija, u kojima je imala manje uloge.

S Markom Steinesom je pred oltar stala 1995. godine, a par je u brako dobio dvoje djece, Kaija (18) i Avery (16). Rastali su se 2013. godine, no ostali su u dobrim odnosima. O njezinoj smrti Mark je pisao sredinom ovoga tjedna na svom Instagramu.

"Zauvijek ću se sjećati predivnih vremena koje smo proveli zajedno. Miran sam jer znam da će Kai i Avery zauvijek imati anđela čuvara koji će ih paziti u svakoj situaciji u životu", napisao je njezin bivši suprug.

Izlazak iz automobila pretvorila je u pravi spektakl zbog haljine koju je nosila, nije istaknula samo dekolte