Miranda Fryer koja je kao dijete glumila u seriji "Susjedi" preminula je u snu, a vijest o smrti potvrdila je njezina shrvana obitelj.

Galerija Miranda Fryer Miranda Fryer Miranda Fryer +0 Miranda Fryer

Australska glumica Miranda Fryer, koju smo gledali popularnoj seriji "Susjedi", iznenada je preminula u snu u dobi od 34 godine.

Uzrok smrti još nije otkriven, a njezina obitelj je za TV Tonight kazala kako je Miranda imala probleme sa srcem.

Mlada glumica se veselila osnovati obitelj sa svojim suprugom Arthurom Pothitisom za kojeg se udala u studenom 2020. godine.

"Prave srodne duše, Miranda i Arthur planirali su osnovati obitelj, no jedan da prošli tjedan ona je otišla spavati i nije se nikada probudila. Ne znamo zašto. Imala je neke zdravstvene probleme sa srcem, možda je njezina predivna osobnost bila jednostavno predobra za ovaj svijet. Mi koji smo je najviše voljeli zauvijek ćemo čuvati sjećanje na nju i nikada nećemo prestati tugovati", stoji u priopćenju koje je izdala njezina obitelj.

Inače, Miranda je ulogu u australsoj sapunici "Susjedi" dobila kada je imala samo 18 mjeseci i tako je postala prva dječja zvijezda koja je dobila ugovor u seriji, a djevojčicu Sky Mangel igrala je do 1991. godine. Kasnije se povukla iz glume te se školovala za medicinsku sestru.

Malo tko zna za tajni posao Lepe Brene, bavi se time već 29 godina: "Dobro joj je došlo da nastavi biti gazdarica" Lepa Brena Lepa Brena - 3 Lepa Brena i Boba Živojinović +23 Lepa Brena i Boba Živojinović

Lijepa Lana sve više nalikuje na svoju majku Enu Begović, a Dikan se nedavno pohvalio njezinim najnovijim uspjehom Lana Radeljak Lana Radeljak s obitelji Lana Radeljak +21 Lana Radeljak

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju